13.11.2022, 23:50 ✶
—16/03/1972—
notatka została dostarczona do biurka Brenny późnym
popołudniem i opadła łagodnie na blat
Hej,
Szybko zaczęłaś poszukiwania, to Ci muszę przyznać. Myślałem, że odczekamy ze znalezieniem specjalisty przynajmniej do kwietnia, żebyśmy mogli odpocząć po najbliższej licytacji, ale nieee... Widzę, że pędzimy do przodu i nie spoglądamy się na za siebie.
To ktoś sprawdzony? Mam wątpliwości, czy uznanie tego przypadku za "fascynujący" to poprawne określenie. Wiesz, ilu ludzi może szukać u nas sensacji, skoro wszędzie krążą informacje o balu?
25 marca? Będziemy mieli czas, żeby ogarnąć dom po tym całym bajzlu, który czeka nas w sobotę. A ja będę mógł się przygotować na to mentalnie. Aż strach pomyśleć, jakie będą wyniki tego badania...
Dzięki za pączka. Dobra robota z naleśnikiem naszyjnikiem znaczy się.
PS. Dora pichciła rano jakieś słodkości! Poszedłem się przywitać i kuchnia nie spłonęła. Mały sukces?
Szybko zaczęłaś poszukiwania, to Ci muszę przyznać. Myślałem, że odczekamy ze znalezieniem specjalisty przynajmniej do kwietnia, żebyśmy mogli odpocząć po najbliższej licytacji, ale nieee... Widzę, że pędzimy do przodu i nie spoglądamy się na za siebie.
To ktoś sprawdzony? Mam wątpliwości, czy uznanie tego przypadku za "fascynujący" to poprawne określenie. Wiesz, ilu ludzi może szukać u nas sensacji, skoro wszędzie krążą informacje o balu?
25 marca? Będziemy mieli czas, żeby ogarnąć dom po tym całym bajzlu, który czeka nas w sobotę. A ja będę mógł się przygotować na to mentalnie. Aż strach pomyśleć, jakie będą wyniki tego badania...
Dzięki za pączka. Dobra robota z naleśnikiem naszyjnikiem znaczy się.
Do zobaczenia w domu,
Erik
PS. Dora pichciła rano jakieś słodkości! Poszedłem się przywitać i kuchnia nie spłonęła. Mały sukces?
odpowiedź na wiadomość
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞