• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Rodolphus Lestrange

Rodolphus Lestrange
Syn koleżanki twojej starej
We don't have to talk, We don't have to dance, We don't have to smile, We don't have to make friends
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Niewymowny
Ma czarne jak smoła włosy, zwykle zaczesane do tyłu, i nienaturalnie jasnoszare, przenikliwe oczy. Wyróżnia go blada cera i uprzejmy uśmiech błąkający się na ustach, który jednak nigdy nie ma odzwierciedlenia w oczach, oraz wysoki wzrost (190 cm). Jest zawsze porządnie ubrany w ciuchy z najlepszego materiału - nieważne gdzie aktualnie się znajduje i co robi. Na palcu serdecznym prawej ręki nosi duży sygnet z głową węża.

Rodolphus Lestrange
05.11.2023, 23:42  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.11.2025, 12:01 przez Rodolphus Lestrange.)  
[Obrazek: 5416930efd49a0e4a136e0fd8406e20b.gif]

Rodolphus Lestrange

Wysoki, szczupły mężczyzna o nienagannej aparycji i zawsze gładko ogolonej twarzy. Czarne jak smoła włosy zwykle zaczesuje do tyłu, dbając o to, by nigdy nie nałożyć na nie za dużo żelu. Stalowoszare oczy są niezwykle jasne i wzbudzają niepokój - nawet jeśli na twarzy Rolpha gości uśmiech, to rzadko kiedy sięga on oczu. Pachnie palonym drewnem, morską bryzą i dymem.

Chciałoby się powiedzieć o nim szuja, szelma i cham, lecz Rolph jest zaprzeczeniem tych wszystkich określeń. Jest piekielnie inteligentny, a przy tym doskonale manipuluje ludźmi. Używając swojego wdzięku i przyjemnej dla oka aparycji wespół z nienagannymi manierami potrafi sprawić, że czarownice i czarodzieje naginają dla niego swoje zasady moralne. Otworzy przed kobietą drzwi, odpali papierosa i rozłoży płaszcz na kałuży, by dama nie pobrudziła swojego obuwia - a to wszystko w akompaniamencie drobnych gestów i dotyków, które nigdy nie przekraczają cienkiej granicy intymności.

Lojalny, zdystansowany i pewny siebie - tak można by go opisać. Pracownik Departamentu Tajemnic i pasjonat ludzkiego umysłu. Prywatnie morderca bez serca, cholerny manipulant i sadysta o skrajnych poglądach, które skrzętnie ukrywa przed postronnymi.

Tablica | Moodboard

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... siebie u boku Lorda Voldemorta, na górze złożonej z ludzkich czaszek
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... martwych ciał moich bliskich
♦ Amortencja pachnie mi... dymem papierosowym, kadzidłami i whisky
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Legilimens
♦ Mój patronus przyjmuje formę... węża
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... ciekawostka, o której można plotkować na balach i rodzinnych spędach - nic więcej
♦ Czarna magia? Cóż... czasem trzeba robić to, co słuszne, by osiągnąć cel
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... zdobycie zaufania Lorda Voldemorta
♦ Stoję po stronie... Czarnego Pana
♦ Moje serce należy do... nikogo
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Rodolphus Lestrange - przez Rodolphus Lestrange - 01.11.2023, 12:05
RE: Rodolphus Lestrange - przez Limbo - 05.11.2023, 23:41
RE: Rodolphus Lestrange - przez Limbo - 05.11.2023, 23:42
RE: Rodolphus Lestrange - przez Rodolphus Lestrange - 05.11.2023, 23:42
RE: Rodolphus Lestrange - przez Rodolphus Lestrange - 06.11.2023, 00:28