11.11.2023, 23:44 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2024, 22:13 przez Hades McKinnon.)
Wspomnienia i sny
najważniejsze wspomnienia
Pole freeform. Tutaj możesz opisać biografię postaci w formie opowiadania lub punktów.
rozgrywki
| maj 1960 • Baby, who you fighting? • Miałem porwać Otto na wakacje życia, ale plany diametralnie mi się zmieniły. Jak zwykle. Zamiast mojego drogiego przyjaciela, porwałem jego siostrę, fundując jej wakacje życia w ramach pakietu PORWANIE+, który ostatecznie objął porwanie, transport wodny do Anglii, ostry sex ze mną, trochę poniżenia, pogróżek i bezsensowne wymiany zdań. Ale przynajmniej się wyspałem. STARRING: PERSEPHONA DEGENHARDT // SEASON: LATO 1972 |
| maj 1960 • You've created a monster • jedziemy se pociągiem, będzie tragedia jak nic - w trakcie STARRING: PERSEPHONA DEGENHARDT // SEASON: LATO 1972 |
| 6 sierpnia 1969 • SUMA PRZYPADKÓW: Należy się za talerzyk • Jakaś grupka mężczyzn pomyliła mnie z kimś ze swojej rodziny, a może po prostu miała taką fanaberię, i wciągnęła mnie na trwającą imprezę weselną. Zaczął się lać alkohol, na stole pojawiły się klopsiki, więc nie mogłem odmówić. Przy okazji okazało się, że ślubowała jakaś krewna czy inna koleżanka Brenny, więc miałem kompankę do potężnego jedzenia. Pogadaliśmy sobie, a przede wszystkim zjedliśmy po dwie porcje klopsików, dwa kawałki brownie oraz serniczka. Wydaje mi się, że Brennka się zmartwiła jak wrócę do domu, ale ja nie takie rzeczy! STARRING: BRENNA LONGBOTTOM // SEASON: LATO 1972 |