• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Wokół Magicznych Dzielnic Ministerstwo Magii v
« Wstecz 1 2 3 Dalej »
[03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon

[03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon
Widmo z Biura
The end
Of the sane world of men
Now I question all that I have seen
Is this is a spectre or a dream
krew
genetyka
zawód
Leon to czarodziej obdarzony przeciętnym wzrostem (179 cm) i przeciętnej budowie ciała. Ciemny brąz włosów tego czarodzieja kontrastuje z jego bladą i zimną skórą oraz niebieskimi tęczówkami. Ubiera się przeważnie w ciemne i stonowane kolory szat czarodzieja, choć często nosi wyłącznie mugolskie ubrania. Na pierwszy rzut oka może sprawiać wrażenie bardzo słabowitego, co ma związek z ciążącą na nim niczym klątwa chorobą genetyczną.

Leon Bletchley
21.11.2023, 03:12  ✶  

Przerwy w Ministerstwie Magii nie trwały długo i dlatego wolał nie owijać w bawełnę, tylko przejść do konkretów... tak szybko jak to możliwe. Słusznie zakładał, że Victoria w ostatnim czasie często musiała słyszeć podobne pytania w związku ze swoim pobytem w Limbo i mogła mieć tego już powyżej uszu. Odczuwał przemożną potrzebę zaspokojenia swojej ciekawości w sprawie pobytu Victorii w zaświatach.

— Udzielony przez ciebie wywiad przeczytałem nawet kilka razy. Wszystko, czego tam nie powiedziałaś. Możesz liczyć na moją pełną dyskrecję. — Co mogłam to powiedziałam na wywiadzie stanowiło dla niego swoiste słowa-klucze. Musiało być coś, czego nie mogła przekazać do publicznej wiadomości. Dyskrecja stanowiła istotny element części jego dodatkowej pracy. Jak przepowiadał komuś przyszłość to potem nie opowiadał o tym osobom trzecim. Uśmiechał się zachęcająco do niej, jednocześnie musząc liczyć się z odmową. Nie tylko dlatego, że mogło okazać się, że tak naprawdę nie było nic więcej. Po prostu to trudny temat. Tego rodzaju rzeczy bardzo trudno było objąć rozumem.

— Jakie to uczucie? Być tam? Ten szept, który słyszałaś... określiłabyś jako przyjazny, neutralny czy wrogi? O jakim dokładnie cyklu wspomniałaś w wywiadzie? Widziałaś coś jeszcze poza tym, co opisałaś? Mogłabyś przybliżyć widziane tam kształty? — Wszystkie zadane przez niego pytania na razie dotyczyły tego, co zdołał wyczytać z tego wywiadu, ale niewykluczone, że najdzie go na kolejne pytania w zależności od tego, co odpowie mu Victoria. Czekał na jej odpowiedzi niemalże z wypiekami na twarzy, licząc że będą długie i wyczerpujące zamiast ogólnikowe.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Leon Bletchley (1598), Victoria Lestrange (1940)

Wiadomości w tym wątku
[03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Leon Bletchley - 12.11.2023, 01:13
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Victoria Lestrange - 12.11.2023, 14:45
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Leon Bletchley - 16.11.2023, 22:52
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Victoria Lestrange - 18.11.2023, 14:27
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Leon Bletchley - 21.11.2023, 03:12
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Victoria Lestrange - 10.12.2023, 14:13
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Leon Bletchley - 28.01.2024, 22:00
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Victoria Lestrange - 07.02.2024, 21:48
RE: [03.06.1972] Opowiedz mi o Limbo || Victoria & Leon - przez Leon Bletchley - 03.03.2024, 01:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa