• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9
[marzec 1972] Castiel & Heather

[marzec 1972] Castiel & Heather
Gówniara z miotełką
She had a mischievous smile, curious heart and an affinity for running wild.
sława
VI
krew
półkrwi
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
BUMowiec
Heather mierzy 160 cm wzrostu. Jest bardzo wysportowana, od dzieciaka bowiem lata na miotle, do tego zawodowo grała w quidditcha. Włosy ma rude, krótkie, nie do końca równo obcięte - gdyż obcinał je Charlie po tym, jak większość spłonęła podczas Beltane. Twarz okrągłą, obsypaną piegami, oczy niebieskie, czają się w nich iskry zwiastujące kolejny głupi pomysł, który chce zrealizować. Porusza się szybko, pewnie. Ubiera się głównie w sportowe rzeczy, ceni sobie wygodę. Głos ma wysoki, piskliwy - szczególnie, kiedy się denerwuje. Pachnie malinami.

Heather Wood
21.11.2022, 15:34  ✶  
Heather miała ten sam problem. Nie potrafiła się pogodzić z tym, że tak naprawdę nie ma żadnego wpływu na tę klątwę. No, może poza panowaniem nad emocjami, ale to wydawało jej się być w tym momencie niesamowicie trudne. Była młoda, uważała, że to nie jest czas, aby zaczęła się przejmować swoim postępowaniem. Czuła się trochę, jakby coś ograniczało jej wolność i zdecydowanie jej się to nie podobało.[/a]

- Tak, jesteś tutaj na zlecenie moich rodziców, przecież nie dlatego, że mnie lubisz. Nikt od Ciebie tego nie wymaga.- Zauważyła jego zmieszanie, ona zaś nie zamierzała oczekiwać więcej niż to, za co płacili jej rodzice. W końcu była to zwyczajna usługa, jak każda inna. Nie, żeby nie chciała, żeby zaczął patrzeć na nią inaczej niż tylko jako element swojej pracy. - Nie mam czego wybaczać Castiel, dobrze wiem, jak to wygląda.- Heather w przeciwieństwie do mężczyzny, który stał przed nią nie miała problemów z konwenansami. Zawsze mówiła to, co myślała. - Jakbyś chciał, kiedyś możemy się spotkać po pracy. Wtedy może będziesz miał możliwość trochę mnie poznać.- Wbiła wzrok w swoje buty, bo chyba nie powinna tego mówić. Z drugiej jednak strony, czy wtedy również nie analizowałby jej zachowania? W dalszym ciągu zapewne traktowałby ją jako obiekt doświadczalny.

- Będę musiała nad tym popracować, ostatnio byłam z moimi przyjaciółmi na krótkim spacerze. Oczywiście skończył się tak, że wybuchłam, na całe szczęście nikt tego nie widział.- Postanowiła wspomnieć o sytuacji, która miała miejsce, gdy z Cameronem i Charlesem przesadzili z alkoholem. - Boję się, że kiedyś będę miała przez to kłopoty.- Co jeśli wtedy, w tym nieszczęsnym parku byliby mugole?

Wood spoglądała na Castiela z zainteresowaniem. Czuła do niego pewien respekt, to wszystko co mówił, brzmiał jakby miał z tym wszystkim doświadczenie. - Mam nadzieję, że to co mówisz to prawda. Chciałabym w siebie aż tak wierzyć.- Miała jednak wątpliwości. Zresztą wszyscy wiedzieli, że ma problemy z panowaniem nad sobą. Nikt nie potrafił tego zmienić, nawet ona sama.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Castiel Flint (2318), Heather Wood (2303)

Wiadomości w tym wątku
[marzec 1972] Castiel & Heather - przez Castiel Flint - 11.11.2022, 14:18
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Heather Wood - 11.11.2022, 22:30
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Castiel Flint - 13.11.2022, 11:15
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Heather Wood - 14.11.2022, 00:34
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Castiel Flint - 14.11.2022, 20:17
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Heather Wood - 15.11.2022, 15:53
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Castiel Flint - 15.11.2022, 19:55
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Heather Wood - 15.11.2022, 23:51
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Castiel Flint - 17.11.2022, 18:38
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Heather Wood - 21.11.2022, 15:34
RE: [marzec 1972] Castiel & Heather - przez Castiel Flint - 22.11.2022, 21:30