• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 … 7 8 9 10 11 … 16 Dalej »
[ Marzec 1972 ] – Let it live and die

[ Marzec 1972 ] – Let it live and die
Panicz Z Kłami
Hot blood these veins
My pleasure is their pain
krew
genetyka
zawód
Bardzo wysoki - mierzy 192 cm wzrostu. Z reguły ubiera się w czarne bądź stonowane kolory, ale można go spotkać w wielobarwnym ubiorze. Włosy ciemnobrązowe, oczy zielone. Jest bardzo blady, ma sine wokół oczu, które nieco jaśnieje, kiedy jest nasycony, ale to nieczęsto się zdarza.

Astaroth Yaxley
19.01.2024, 21:42  ✶  
Chyba raczej potężnie pijana, co nie miało pomóc mojej sprawie, ale w tej chwili byłem w przeogromnej nieświadomości układu sił i sprawności psychicznych mojej drogiej przyjaciółki. Niestety, może rozmawialiśmy w myślach... A przynajmniej próbowałem z nią w tej chwili pogadać w myślach! Ale... Chciałem dodać, że choć rozmawiać w myślach potrafiłem, to w nich czytać już nie bardzo, więc... Napluję sobie w brodę, ale to dopiero ją zabije i dotrze do mnie, co zrobiłem i jak zrobiłem, i w jaki sposób mogłem temu przeciwdziałać, nie?
Tymczasem się spiąłem, bo nie spodziewałem się od niej tak gwałtownej reakcji. Może nie odzywałem się długo, wręcz bardzo długo jak na nasze standardy, ale pisywałem listy. Próbowałem zachować ten kontakt, a że byłem chory, to inna sprawa. Nie mogłem utrzymywać tego kontaktu jak dawniej i wciąż nie zamierzałem, więc nie podobał mi się ten krzyk i te dźwięki, zaraz też kroki. Rozważałem nawet zabarykadowanie drzwi do pokoju na poddaszu, ale obawiałem się, że nawet to nie powstrzymałoby wściekłej Kimi przed wtargnięciem.
Kim jest na mnie wściekła. Mam nadzieję, że serio uda jej się ukręcić mi kark, nim zrobię jej krzywdę - zapisałem w notatniku. Bardziej dla niej, aniżeli dla siebie. Jeśli jej się uda, niech czuje się usprawiedliwiona. Taki był mój domyślny zamiar, właściwie bardziej ostateczny domyślny, ale bywało różnie, więc brałem to pod uwagę. Jak najbardziej.
Stanąłem po cichu, żeby nie wydać żadnego, nawet najmniejszego dźwięku, aczkolwiek była to dosyć stara, drewniana podłoga, więc zapewne zaraz miała mnie zdradzić. Cóż, na palcach podbiegłem do drzwi i oparłem się o nie całym sobą. Co jak co, ale jednak musiałem spróbować zablokować jej dostęp do siebie.
- LILIPUCIE PIEPRZNIĘTY, SKUP SIĘ! NA LITOŚĆ BOGINI MATKI, MAM WAŻNY KOMUNIKAT DO PRZEKAZANIA, A NIE KURWA JEBANE PLOTECZKI - odezwałem się ponownie, za pomocą fal. Potrzebowałem jej skupienia, więc miałem nadzieję, że wyzwiska, ton i niecenzuralne słowa pomogą mi to osiągnąć. Albo jeszcze bardziej ją wkurwią.
Zrobiłem dziubek, zastanawiając się, czy mam jeszcze inne opcje, ale chyba żadnych nie uświadczyłem, więc... Miałem aby nadzieję, że nie dotrze aż na samą górę w poszukiwaniach.
- Mam kłopoty - dodałem poważnie, żeby jakoś to wszystko usprawiedliwić. Raczej się nie dało, bo to się po prostu stało. Trudno. Musiałem po prostu wziąć za to odpowiedzialność i najważniejsze, żeby nie dopuścić do kolejnych porażek. Albo chociaż je ograniczyć do minimum - KIM! BŁAGAM, STÓJ!
Zamknąłem oczy. Nie krzyczałem, wciąż korzystając z fal. Nie chciałem się zdradzać ze swoim położeniem, szczególnie że Skamander od razu by się tu znalazła. Obok. Blisko. Może na jakiś czas, przez te wrzaski, zapomniałem o pragnieniu, ale znowu zaczynało mi śpiewać do ucha. Nie można gryźć Kim - dopisałem rozpaczliwie, poprawiając to kilka razy, żeby odstawało od reszty tekstu. Powtarzałem to sobie w głowie niczym mantrę. Potrzebowałem krwi, ale zdecydowanie nie krwi Kimi. Ona była nietykalna.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Astaroth Yaxley (4263), Kim Skamander (3673)

Wiadomości w tym wątku
[ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 19.01.2024, 19:39
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:39
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 19.01.2024, 21:40
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 19.01.2024, 21:42
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 20.01.2024, 19:55
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 20.01.2024, 21:34
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 21.01.2024, 18:18
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 21.01.2024, 19:59
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 21.01.2024, 21:14
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 21.01.2024, 22:40
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 21.01.2024, 23:33
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 23.01.2024, 23:20
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 28.01.2024, 19:51
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 28.01.2024, 23:33
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 29.01.2024, 20:57
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 29.01.2024, 22:12
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Kim Skamander - 08.02.2024, 14:20
RE: [ Marzec 1972 ] – Let it live and die - przez Astaroth Yaxley - 18.02.2024, 20:29

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa