W związku z szerokim zainteresowaniem zmieniłam zasady gry. Wstępnie zwiększyłam liczbę slotów o jeden (czyli teraz każdy może wziąć sobie trzy sesje). Odrobinę poprawiłam też treść pierwszego posta. Mam nadzieję, że jest teraz bardziej zrozumiały. Dziękuję osobom, które zaoferowały swoją pomoc, ale generalnie jestem już od wczoraj w trakcie tworzenia nowych scenariuszy. Jeżeli się rozejdą i będziecie chcieli ich więcej, to wyciągnę rączkę po wasze pomysły.
Nowa pula pojawi się dzisiaj (ale o której - nie wiem, bo wieczorkiem mnie nie ma).
Aha - wcześniej mówiłam, że każdy scenariusz dostanie swoją unikalną odznakę. Liczę jednak na zrozumienie - to się nie uda, bo jest tego za dużo, a ja jeszcze muszę mieć pulę ładnych obrazków do aktualizacji osiągnięć. Sorka za narobienie smaka.
Nowa pula pojawi się dzisiaj (ale o której - nie wiem, bo wieczorkiem mnie nie ma).Aha - wcześniej mówiłam, że każdy scenariusz dostanie swoją unikalną odznakę. Liczę jednak na zrozumienie - to się nie uda, bo jest tego za dużo, a ja jeszcze muszę mieć pulę ładnych obrazków do aktualizacji osiągnięć. Sorka za narobienie smaka.