03.02.2024, 19:34 ✶
It happend one night
Nie chcę, żeby to zostało zgłoszone!... Rozumiesz angielski? Czy mógłbyś trzymać się z daleka od moich spraw...
Ogólnym zadaniem jest wybranie się z drugą postacią na randkę. Niestety, jak to na SoLu bywa, nie wszystko idzie po waszej myśli...
Scena: obskurny motel
Prompty: podróż, fałszywe nazwiska, zniszczony środek transportu, romantyczna ucieczka, czarno-białe filmy
Ogólnym zadaniem jest wybranie się z drugą postacią na randkę. Niestety, jak to na SoLu bywa, nie wszystko idzie po waszej myśli...
Scena: obskurny motel
Prompty: podróż, fałszywe nazwiska, zniszczony środek transportu, romantyczna ucieczka, czarno-białe filmy
Specjalne wyzwania sesji (dodatkowo punktowane przez mistrza gry):
✶ Ubarwienie wieczoru w motelu, gdzie nikt was nie zna, poprzez udawanie kogoś, kim się nie jest - zabawa w odgrywanie ról!
✶ W wypowiedziach postaci w formie niezmienionej zostaną użyte dwa z dobranych przez mistrza cytatów:
1) Pochodzę z długiej linii upartych idiotów.
2) Właśnie miałam nieprzyjemne uczucie, słysząc, jak nazywasz mnie moim mężem.
3) Za twoją twarzą kryje się mózg, prawda?
4) Myślisz, że jestem głupcem i rozpieszczonym bachorem. No cóż, być może jestem.
✶ Ubarwienie wieczoru w motelu, gdzie nikt was nie zna, poprzez udawanie kogoś, kim się nie jest - zabawa w odgrywanie ról!
✶ W wypowiedziach postaci w formie niezmienionej zostaną użyte dwa z dobranych przez mistrza cytatów:
1) Pochodzę z długiej linii upartych idiotów.
2) Właśnie miałam nieprzyjemne uczucie, słysząc, jak nazywasz mnie moim mężem.
3) Za twoją twarzą kryje się mózg, prawda?
4) Myślisz, że jestem głupcem i rozpieszczonym bachorem. No cóż, być może jestem.