• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Dolina Godryka v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath

[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath
Gówniara z miotełką
She had a mischievous smile, curious heart and an affinity for running wild.
sława
VI
krew
półkrwi
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
BUMowiec
Heather mierzy 160 cm wzrostu. Jest bardzo wysportowana, od dzieciaka bowiem lata na miotle, do tego zawodowo grała w quidditcha. Włosy ma rude, krótkie, nie do końca równo obcięte - gdyż obcinał je Charlie po tym, jak większość spłonęła podczas Beltane. Twarz okrągłą, obsypaną piegami, oczy niebieskie, czają się w nich iskry zwiastujące kolejny głupi pomysł, który chce zrealizować. Porusza się szybko, pewnie. Ubiera się głównie w sportowe rzeczy, ceni sobie wygodę. Głos ma wysoki, piskliwy - szczególnie, kiedy się denerwuje. Pachnie malinami.

Heather Wood
22.02.2024, 19:58  ✶  

Heather była bardzo niebezpieczna! Oczywiście jedynie, gdy jej ktoś nadepnął na odcisk, w pierwszym kontakcie i zazwyczaj było zupełnie inaczej, no nie licząc czasem jej niewyparzonego języka. Neil najpewniej jednak nie będzie miał możliwości się o tym przekonać, że ta śpiąca królewna mogła okazać się ogrzycą. Potrafiła zachowywać pozory, kiedy wymagała tego sytuacja.

Uśmiechnął się do niej, to zwiastowało, że raczej nie chce jej zaatakować, bardzo dobrze, nie chciało jej się z nikim konfrontować tutaj na tej pięknej łące, szkoda czasu na niesnaski, kiedy można cieszyć się pięknym dniem.

Odwzajemniła uśmiech, zmrużyła też oczy, bo słońce strasznie ją raziło, naprawdę niesamowicie dzisiaj świeciło. Nie, żeby na to narzekała, kochała słońce.

- Zioła i kwiaty. Na tym się nie znam zupełnie. Dla mnie wszystko to chwasty. - Rzekła zgodnie z prawdą, była nogą w tych wszystkich przyrodniczych tematach, to jakiś cud, że w ogóle potrafiła odróżnić hipogryfa od sfinksa. Udało jej się zdać te przedmioty w szkole tylko dzięki Cameronowi, który był mózgiem w ich szkolnej paczce, gdyby nie on pewnie dalej kiblowałaby w Hogwarcie.

- Przepraszam! Nie chciałam cię przestraszyć i przepraszam za zagubienie trawy. - Jednak była z niej prawdziwa bestia, skoro udało jej się go przestraszyć, a przecież prawie spała. Co by to było gdyby zobaczył ją jeszcze chwilę wcześniej jak frunęła tutaj na miotle i wykonywała podniebne akrobacje.

- Tak, robię to do czego zostałam stworzona - odpoczywam. - Mogłaby tak leżeć i pachnieć całe życie, ale niestety musiała pracować, znaczy wcale nie musiała, była przecież obrzydliwie bogata, ale czuła, że by się za bardzo rozleniwiła, gdyby nie pracowała.

Wyciągnęła głowę do góry, kiedy zapytał, czy może. Nie wiedziała o co mu chodzi, ale dała mu przyzwolenie na to, co chciał zrobić. Na całe szczęście, nie widziała tego pająka wcześniej, bo mogło się to skończyć dla niego śmiercią. Chłopak uratował mu życie. - Fami co? - Zapytała rozbawiona, bo słowo, którego użył chyba nieco przerosło jej szare komórki.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Heather Wood (2126), Neil Enfer (2199)

Wiadomości w tym wątku
[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 21.02.2024, 12:32
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 21.02.2024, 17:15
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 21.02.2024, 18:14
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 22.02.2024, 16:01
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 22.02.2024, 19:58
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 22.02.2024, 21:16
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 22.02.2024, 21:52
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 23.02.2024, 05:33
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 23.02.2024, 10:34
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 23.02.2024, 14:33
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 23.02.2024, 21:52

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa