• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Dolina Godryka v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath

[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath
Gówniara z miotełką
She had a mischievous smile, curious heart and an affinity for running wild.
sława
VI
krew
półkrwi
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
BUMowiec
Heather mierzy 160 cm wzrostu. Jest bardzo wysportowana, od dzieciaka bowiem lata na miotle, do tego zawodowo grała w quidditcha. Włosy ma rude, krótkie, nie do końca równo obcięte - gdyż obcinał je Charlie po tym, jak większość spłonęła podczas Beltane. Twarz okrągłą, obsypaną piegami, oczy niebieskie, czają się w nich iskry zwiastujące kolejny głupi pomysł, który chce zrealizować. Porusza się szybko, pewnie. Ubiera się głównie w sportowe rzeczy, ceni sobie wygodę. Głos ma wysoki, piskliwy - szczególnie, kiedy się denerwuje. Pachnie malinami.

Heather Wood
23.02.2024, 10:34  ✶  

Rude nie miało z tym problemu, wiedziała, że sława jest ulotna, że za chwilę może zostać zapomniana. W przypadku kiedy śmierciożercy polowali na takich jak ona, byłoby to nawet wygodniejsze. Jej rodzina została już zaatakowana, ci źli wiedzieli, jakie mają poglądy, więc prosiło się to o kolejny atak. Z drugiej strony lubiła bycie rozpoznawaną, sprawiało jej przyjemność to plotkowanie o niej i cała reszta, ale została wychowana w rodzinie, która od zawsze była w świetle reflektorów, przez jej matkę.

- Dokładnie, najważniejsze to znaleźć jakąś dziedzinę, w której jest się dobrym i się tym zająć, resztę zostawić dla innych. - Heath najlepiej wychodziło latanie na miotle, nie było to może szczególnie lotne zajęcie, no ale przynajmniej wiedziała, że ma coś swojego.

- Tak jest, zawsze coś. - Chłopcy pokazali jej co nieco, ich imprezy przeszły już do historii, dawno nie mieli szansy zabawić się w swoim towarzystwie w ten sposób, bo dorosłe życie założyło na nich swoje kajdany, jakie to smutne, przecież byli tacy młodzi! Na pewno kiedyś do tego wrócą, jak wszystko się uspokoi. Jeszcze będzie przepięknie.

- Muchy pewnie można kupić, nawet w zimie. - Przynajmniej tak zakładała, zdaniem Rudej wszystko można było kupić. Miała do tego lekkie podejście, z racji na to, że była bogata.

- A jak szybko działa? - To również było dla niej istotne. Nie do końca była zadowolona z tego, w jaki sposób rosły jej kudły po tym, jak większość została spalona. Mogła skończyć gorzej, oczywiście. Ogniem zajęły się jedynie jej włosy i to nawet nie całe, tylko ich część, ale była próżna, lubiła dobrze wyglądać, dlatego tak bardzo zainteresował ją ten temat. Będzie musiała zapytać panią mamę Camerona, czy ma coś takiego w swojej aptece.

- Tak, w lesie jest jezioro, ale czy bagna? Nie mam pojęcia. - W jeziorze kilka razy kąpała się z chłopakami w dni równie ciepłe jak ten, bagien nie szukała, wolała nie łazić po błocie, bo po co?

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Heather Wood (2126), Neil Enfer (2199)

Wiadomości w tym wątku
[29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 21.02.2024, 12:32
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 21.02.2024, 17:15
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 21.02.2024, 18:14
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 22.02.2024, 16:01
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 22.02.2024, 19:58
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 22.02.2024, 21:16
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 22.02.2024, 21:52
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 23.02.2024, 05:33
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 23.02.2024, 10:34
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Neil Enfer - 23.02.2024, 14:33
RE: [29.07 poranek] Leżę na łące, ni­ko­go nie ma: ja i słoń­ce | Neil & Heath - przez Heather Wood - 23.02.2024, 21:52

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa