24.02.2024, 02:22 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.02.2024, 02:23 przez Ambrosia McKinnon.)
03.07.72
Drogi Louvainie,Zainspirowana naszym nie tak dawnym spotkaniem, w tych pierwszych dniach lipca postanowiłam sięgnąć po karty w twoim imieniu. A jakie ciekawe rzeczy mi powiedziały - jak zawsze będziesz zadowolony.
Widzisz, rytm lipcowych dni wyznaczają ci relacje międzyludzkie. Szczególnie te najsilniejsze w twoim życiu, które pchają do przodu podejmowane przez ciebie decyzje. Ciężko jednak powiedzieć, że wiążą się one z prostym znaczeniem karty, bo ta wypadła odwrócona, sugerując że najważniejsze momenty tego miesiąca stoją pod znakiem wstydu, jaki wiąże się z działaniami najbliższych ci osób. Karta, która wskazuje na źródło tego problemu, podpowiada ambicje. Jak ty się musiałeś dobrze spisać w ostatnim czasie na polu zawodowym! Myślałeś pewnie przyszłościowo, przejmowałeś kontrolę i ot, znalazłeś się w miejscu, które wcześniej dla siebie upatrzyłeś, ale to też ograniczyło twoje pole widzenia odnośnie tego, co miało nastąpić w przyszłości. Teraz będziesz musiał użerać się z konsekwencjami tego, więc postępuj ostrożnie.
A czym się kierować, by rozwiązać problemy? Cóż, po pierwsze musisz się im przyjrzeć bardzo dokładnie. Brzmi aż nazbyt przyziemnie, ale musisz to zrobić, żeby określić co jest faktycznym problemem, a co istnieje tylko w sferze obaw. Problemy lipca wynikają z twoich relacji z innymi, co już napisałam, dlatego proponuję odłożyć emocje na bok i podejść do tematu na chłodno. Wyznaczenie sobie jakiegoś spójnego planu działania, żeby osiągnąć to, na czym ci zależy.
P.S. Nie ma mnie z Londynie, więc nie musisz się kwapić na Nokturn.
Całuski,
Rosie
[wróżba]
she was a gentle
sort of horror
sort of horror