05.12.2022, 22:37 ✶
na biurku Brenny został pozostawiony zaadresowany do niej list
Myślę, że to doskonały pomysł. Popołudnie spędzone w Dolinie na pewno pozwoliłoby im oderwać się od zgiełku miasta, jak i negatywnych myśli. Przynajmniej na te kilka godzin. Co więcej, skoro nie mam wstępu do kuchni, będą mogli liczyć, że faktycznie dostaną do jedzenia coś zjadliwego. W każdym razie masz moje pełne błogosławieństwo w tej kwestii i z przyjemnością przyjmę Malfoyów w naszym domu.
Tylko proszę, na Merlina, daj Elliottowi wybór, gdy zdecydujesz się do niego napisać. Sądzę, że doceni naszą propozycję, jednak nie ma sensu nadmiernie naciskać, biorąc pod uwagę okoliczności. Bądź co bądź, zaledwie parę dni temu brał jeszcze udział w naszym balu, co samo w sobie musiało go sporo kosztować. Zaoferowaliśmy zdecydowanie więcej rozrywek, niż było przewidziane w programie, więc może sobie życzyć, aby nieco odpocząć.
Będę wdzięczny, jeśli będziesz mnie informować o postępach na bieżąco.
PS. Nie będę się sprzeczał. Ciastka wyglądają przepysznie, jednak podpis „Tajemnicza Wielbicielka” budzi pewne wątpliwości. Postaraj się nie oddać wszystkich tych przysmaków na testy.
PPS. Możesz sobie wziąć kilka, skoro już tak bardzo dbasz o moje bezpieczeństwo.
Tylko proszę, na Merlina, daj Elliottowi wybór, gdy zdecydujesz się do niego napisać. Sądzę, że doceni naszą propozycję, jednak nie ma sensu nadmiernie naciskać, biorąc pod uwagę okoliczności. Bądź co bądź, zaledwie parę dni temu brał jeszcze udział w naszym balu, co samo w sobie musiało go sporo kosztować. Zaoferowaliśmy zdecydowanie więcej rozrywek, niż było przewidziane w programie, więc może sobie życzyć, aby nieco odpocząć.
Będę wdzięczny, jeśli będziesz mnie informować o postępach na bieżąco.
Erik
PS. Nie będę się sprzeczał. Ciastka wyglądają przepysznie, jednak podpis „Tajemnicza Wielbicielka” budzi pewne wątpliwości. Postaraj się nie oddać wszystkich tych przysmaków na testy.
PPS. Możesz sobie wziąć kilka, skoro już tak bardzo dbasz o moje bezpieczeństwo.
odpowiedź na wiadomość
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞