• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 9 Dalej »
[14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką

[14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką
Sleeping Beauty
let it burn
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Amnezjatorka
Bellatrix jest kobietą niewielkiego wzrostu, mierzy bowiem jakoś 157 centymetrów. Jest szczupła. Włosy ma ciemne, niemalże czarne, kręcone. Cerę jasną, praktycznie białą. Oczy duże, widać w nich pewne szaleństwo, koloru niebieskiego. Ubiera się głównie w czerń, dba o to, jak wygląda. Używa perfum o zapachu liczi i czerwonej porzeczki z nutą róży, wanilii i wetywerii.

Bellatrix Black
27.02.2024, 22:57  ✶  

Lou wyznaczył jej zadanie, cieszyła się z tego ogromnie. Wiedziała, że awansował w hierarchii ich organizacji, co niesamowicie ją radowało, w końcu był jej kuzynem i naprawdę była dumna z tego, że jego zaangażowanie zostało docenione. Współpracowali razem już wcześniej, wiedziała, że zawsze może liczyć na jego pomoc, nawet, jeśli pojawiała się u niego w środku nocy ze swoimi nie do końca łatwymi do wytłumaczenia pomysłami. Zawsze ją wspierał, ona robiła dla niego to samo i to wcale nie dotyczyło jedynie jego awansu w szeregach śmierciożerców.

Musiała trochę poszperać, aby dowiedzieć się, gdzie mieszkali Harrisowie. Okazało się to nie być za bardzo skomplikowane, wszak rozpisywały się o nich gazety. Ponoć byli pionierami w swojej dziedzinie, fujka, nie umiała zrozumieć tego podziwu dla mugolskich technologii. Jednak dobrze się składało, że byli tacy popularni, to ułatwiało nieco jej zadanie. Mogła się dowiedzieć o ich usposobieniu, o tym, czym konkretnie się zajmowali. Był to całkiem niezły początek do wykonania zadania, które dostała od swojego kuzyna.

Miała im złożyć wizytę, kuzyn wspomniał o tym, że mogła ze sobą kogoś zabrać, tyle, że nie wydawało jej się to potrzebne. Po tym, co wyczytała w gazetach stwierdziła, że poradzi sobie sama. Zresztą najlepiej wychodziło jej działanie w pojedynkę, wiedziała, że nikt jej nie zawiedzie.

Ubrana w śliczną, różową sukienkę pojawiła się przed domem Harrisów. Włosy miała rozpuszczone, wyglądała bardzo, ale to bardzo niewinnie. Jakby nie była w stanie skrzywdzić nikogo, porzuciła czerń na rzecz tej krótkiej wizyty.

Godzinę wybrała odpowiednią, pojawiła się wcześniej, aby zobaczyć wychodzącego z domu Harrisa. Vivianne została sama w domu, mogła zacząć działać.

Ulica Pokątna miała to do siebie, że roiło się tu od funkcjonariuszy, dlatego też postanowiła podejść do sprawy odpowiedzialnie. Skoro ci Harrisowie opisywani byli, jako tacy mili i sympatyczni, to może warto było spróbować innej niż dotychczas metody. Alanna była jej koleżanką z pracy, nikt nie musiał wiedzieć o tym, że nie były blisko. Vivianne na pewno zrozumie jej troskę o zagubioną kobietę.

Przystanęła przed drzwiami mieszkania i zastukała do drzwi. Minę miała bardzo smutną, skruszoną, czekała, aż kobieta jej otworzy.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Bard Beedle (1653), Bellatrix Black (1566)

Wiadomości w tym wątku
[14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 27.02.2024, 19:07
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 27.02.2024, 22:57
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 28.02.2024, 09:45
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 28.02.2024, 10:46
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 29.02.2024, 19:42
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 29.02.2024, 23:09
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 01.03.2024, 16:15
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 02.03.2024, 12:33
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 03.03.2024, 19:15
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 03.03.2024, 19:54
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 04.03.2024, 21:59

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa