• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 9 Dalej »
[Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons

[Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons
Pomiot z Piekła rodem
I wish I could save you
Wish I could have you grip my hands
krew
genetyka
zawód
Wysoki, dwumetrowy koleś z nieco przekrzywionym nosem to ja. Z reguły się garbię, bo niskie sufity i przejścia pokonują mnie. Niby normalnie chodzę ubrany, ale lubię mieć ostre żelastwo przy sobie. Poza tym moje ciało znaczą mniejsze i większe blizny, ale nic nadzwyczajnego. I to musiałbym się rozebrać, a rzadko chodzę nagi, a jak już to głównie przy żonie.

Hades McKinnon
29.02.2024, 22:57  ✶  
Ups, nadepnąłem małej żmijce na ogon... Ale nie to było najgorsze, bo ta duża też zareagowała. Niedobrze... Momentalnie uniosłem ręce w górę w ramach kapitulacji, po czym wycofałem się przygarbiony do tyłu; przygarbiony - bo tu było wstrętnie nisko ze sklepieniem, zaś do tyłu - żeby zrobić miejsce dla tych moich kobietek. Nie zamierzałem już im wchodzić w drogę. Niech robią co chcą, niech kupują co chcą. Już chuj kupię wszystkie te zbędne rzeczy dla świętego spokoju, a po drodze jeszcze może znajdę coś dla siebie...? Mieli tu jakieś fancy bronie? Chyba tylko kociołki i kurz. Meh. Nuda. Kocioł to ja sobie mogłem co najwyżej założyć na głowę by wyglądać jak debil i być pewnym, że żadna mena nie uszkodzi mi czerepu. Przy okazji nic być nie widział, więc... niezwykle pomocnie.
Od niechcenia przejechałem palcem po półce i przyjrzałem się tym kłakom kurzu. Omnomnom. Nie, nie zjadłem ich. Jeszcze tak mnie nie pojebało, ale te rozkminy uświadomiły mi z kolei, że w sumie robiłem się głodny. Może powinniśmy coś zjeść na mieście? Tak w trójkę...? Choć patrząc na to, jaki to był monotonny i długotrwały proces wybrać garnek, to co dopiero będzie z jedzeniem???
O, ale słyszałem, że wybór padła na jakiś kocioł, więc wychyliłem się z ciekawością spomiędzy regałów, ale szybko tego pożałowałem. Wybór mojej córki był, cóż, mrocznie niebezpieczny. Ta to miała gust... Ciekawe po kim miała tak zryty gust???
Spojrzałem na Persephonkę, a potem zaraz na Megarkę i ten czarny, dziwny kociołek. Jak nic zniesie nam do domu jakieś cholerstwo. Kolejne, bo ta jej lalka to upiorne lalcisko było. Nessie... Phi. Nessie... Chyba Piekielna Mała Kurwa. Pemka w skrócie, ale nie powiem o tym córce. Ani Pers. Ani nikomu. Taki koleś ja jak przecież nie bał się byle laleczek.
- Myślicie, że jak pomaluję go na biało, to straci swoje mhroczne właściwości? - zapytałem tak bardziej żartem, rzecz jasna, ale nie byłoby dziwnym, gdyby ktoś mnie odebrał na poważnie. A mając na myśli ktoś, to miałem raczej Megarkę w swojej głowie, bo Persephonka raczej znała moje oschłe poczucie humoru. Albo właściwie mój oschły brak poczucia humoru? Jak zwał, tak zwał. Jeśli tego będzie chciała, niechybnie znowu przeszyje mnie swoim groźnym spojrzeniem, a ja serio wolałbym przytulić się do jej cycków niż być tu insektem na tym spacerku naszym. Może byłem duży, ogromny, taki bydlak osiedlowy, ale jednak miałem uczucia, no nie?
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Hades McKinnon (886), Megajra McKinnon (1191), Persephona Degenhardt (962)

Wiadomości w tym wątku
[Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons - przez Megajra McKinnon - 20.02.2024, 22:26
RE: [Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons - przez Hades McKinnon - 21.02.2024, 23:01
RE: [Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons - przez Persephona Degenhardt - 27.02.2024, 20:02
RE: [Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons - przez Megajra McKinnon - 27.02.2024, 21:25
RE: [Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons - przez Hades McKinnon - 29.02.2024, 22:57
RE: [Lato, 11.07.1972] Pierwszy kociołek, Fine Enchanting Cauldrons - przez Persephona Degenhardt - 01.04.2024, 19:46

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa