• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 9 Dalej »
[14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką

[14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką
Sleeping Beauty
let it burn
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Amnezjatorka
Bellatrix jest kobietą niewielkiego wzrostu, mierzy bowiem jakoś 157 centymetrów. Jest szczupła. Włosy ma ciemne, niemalże czarne, kręcone. Cerę jasną, praktycznie białą. Oczy duże, widać w nich pewne szaleństwo, koloru niebieskiego. Ubiera się głównie w czerń, dba o to, jak wygląda. Używa perfum o zapachu liczi i czerwonej porzeczki z nutą róży, wanilii i wetywerii.

Bellatrix Black
03.03.2024, 19:54  ✶  

Trixie wiedziała, co chciała osiągnąć tym drobnym naginaniem prawdy. Zależało jej na tym, aby kobieta poczuła jej rozgoryczenie związane z opieszałością policji, wydawało jej się, że dzięki temu może łatwiej pięknie. To nie to, że czuła, że inaczej nie wyciągnie z niej żadnych informacji, bo pani Harris wydawała się być bardzo, ale to bardzo wylewna. Naprawdę była zadowolona z takiego przebiegu sytuacji, szczególnie, że wcale nie musiała korzystać ze swoich magicznych umiejętności. Być może faktycznie czasem wystarczał urok osobisty, którego również jej nie brakowało.

Czyli Alanna próbowała coś zrobić, pojawiła się tutaj, aby wykonać zadanie Voldemorta, coś ją jednak powstrzymało. Czy to tak kobieta pokrzyżowała jej plany? Black zakładała, że Carrow by sobie z nią poradziła bez mniejszego problemu, to musiało być coś innego. - Może to stres? To na pewno było dla pani wielkie wydarzenie, ta konferencja. - Nie chciała, żeby Vivianne zrobiła się podejrzliwa, najlepiej, aby nie powiązała działań Carrow z tymi śmierciożerców. Skoro jednak Alanna rzuciła na nią urok, to dlaczego nie dokończyła swojego zadania, dlaczego stąd wyszła. Czyżby odezwało się w niej sumienie? Gdyby sprawy się skomplikowały mogłaby się udać do Mistrza i mu wszystko wytłumaczyć, pewnie dałby jej drugą szansę, ale ona postanowiła spalić swoje mieszkanie i uciec, teraz nie było powrotu. Czy naprawdę przez to małżeństwo mugolaków przestała widzieć to, co słuszne? Dziwna sprawa, bardzo dziwna.

- Nie musi pani pytać męża, wydaje mi się, że to wystarczy. To, co mi pani opowiedziała to dobry początek, aby zacząć jej szukać. Może nigdy nie dotarła do domu, wie pani, czasy są niebezpieczne, być może komuś się nie spodobało to, że się pojawiła na tej konferencji. - Czy dowiedziała się dużo? To, co ją interesowało. Zyskała informacje związane z wizytą Carrow tutaj, miała podstawy by twierdzić, iż próbowała wykonać zadanie, ale z tego zrezygnowała, strasznie ciekawił ją powód decyzji którą podjęła, będzie musiała podzielić się tym wszystkim z Lou, kiedy stąd wyjdzie. - Jestem pani ogromnie wdzięczna za to, że mnie pani wysłuchała i zechciała pomóc. - Wypadało w końcu jeszcze coś powiedzieć.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Bard Beedle (1653), Bellatrix Black (1566)

Wiadomości w tym wątku
[14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 27.02.2024, 19:07
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 27.02.2024, 22:57
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 28.02.2024, 09:45
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 28.02.2024, 10:46
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 29.02.2024, 19:42
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 29.02.2024, 23:09
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 01.03.2024, 16:15
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 02.03.2024, 12:33
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 03.03.2024, 19:15
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bellatrix Black - 03.03.2024, 19:54
RE: [14.06.72] Jestem przecież miłą dziewczynką - przez Bard Beedle - 04.03.2024, 21:59

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa