• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Regina Rowle

Regina Rowle
Olbrzymka
Draco dormiens nunquam titillandus.
krew
genetyka
zawód
Patrzysz i zastanawiasz się, czy masz do czynienia z olbrzymem, który zgubił się w Londynie. Barczysta, wysoka na blisko dwa metry, o twardych rysach twarzy. Dopiero później, jak już przyzwyczaisz się do jej wyglądu, zauważasz pewne drobnostki. Kartoflany nos zdobi poprzeczna blizna, przebiegająca na jego grzbiecie. Miodowe oczy spoglądają na świat ze spokojem, który ociepla serce i daje odetchnąć. Włosy ciemnobrązowe, prawie wpadające w czerń, skręcają się i falują, jeżeli ich właścicielka wypuści je z niedbałego warkocza. Olbrzymka zdaje się mocno stąpać po ziemi, ale znać w tym kroku delikatność.

Regina Rowle
10.12.2022, 18:16  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2024, 22:50 przez Regina Rowle.)  

Regina „Olbrzymka” Rowle

Patrzysz i zastanawiasz się, czy masz do czynienia z olbrzymem, który zgubił się w Londynie. Barczysta, wysoka na ponad dwa metry, o twardych rysach twarzy. Dopiero później, jak już przyzwyczaisz się do jej wyglądu, zauważasz pewne drobnostki. Kartoflany nos zdobi poprzeczna blizna, przebiegająca na jego grzbiecie. Miodowe oczy spoglądają na świat ze spokojem, który ociepla serce i daje odetchnąć. Włosy ciemnobrązowe, z drobiną jaśniejszych pasm, skręcają się i falują, o ile ich właścicielka wypuści je z niedbałego warkocza. Olbrzymka zdaje się mocno stąpać po ziemi, ale znać w tym kroku subtelność.

Poznajmy się bliżej

♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... Nie wiem, ponieważ nigdy jeszcze przed nim nie stanęłam.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Akromantuli z ogromnymi i ociekającymi jadem szczękoszczułkami.
♦ Amortencja pachnie mi... Wolnością, rześkie porannym powietrzem i czymś, czego jeszcze nie umiem nazwać.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Takie, które w danym momencie ratuje mi życie.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... Galopującej klaczy.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... Sztuka patrzenia w przyszłość i w przeszłość, nie poddając się temu, co zostało w nich zawarte.
♦ Czarna magia? Cóż... To cześć naszego świata, z którą trzeba obchodzić się bardzo ostrożnie.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... Że idę wytyczoną przez siebie ścieżką.
♦ Stoję po stronie... Tych, którzy nie mają głosu, by powiedzieć, czego potrzebują.
♦ Moje serce należy do... Do mnie samej oraz do tych, którzy są mi drodzy.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Regina Rowle - przez Regina Rowle - 07.12.2022, 23:02
RE: Regina Rowle - przez Eutierria - 10.12.2022, 18:15
RE: Regina Rowle - przez Eutierria - 10.12.2022, 18:15
RE: Regina Rowle - przez Regina Rowle - 10.12.2022, 18:16
RE: Regina Rowle - przez Regina Rowle - 13.12.2022, 13:05
RE: Regina Rowle - przez Regina Rowle - 27.10.2024, 17:00
RE: Regina Rowle - przez Regina Rowle - 13.12.2024, 23:57