• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash

[24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash
Trickster
Come with me now,
I'm gonna take you down.
krew
genetyka
zawód
Samuel mierzy jakieś 185 centymetrów wzrostu. Jest bardzo wysportowany, lubi wszelkie aktywności fizyczne. Włosy ma jasne, zawsze czesane wiatrem, często zbyt długie i roztrzepane, pojedyncze kosmyki nachodzą mu na jasnoniebieskie oczy. Na jego twarzy zazwyczaj maluje się beztroski uśmiech. Pachnie smarem i tytoniem.

Samuel Carrow
11.03.2024, 13:09  ✶  

- Na pewno nie, bo dopiero, co tutaj przyszedłem, zresztą wyglądam ci na kogoś, kto nosi przy sobie portfel? - Sammy był nieogarem, takim kompletnym. Lekkoduchem, który nie przejmował się specjalnie niczym. Nie myślał więc nawet przez chwilę, że coś mu się może przytrafić na Nokturnie, sweet summer child.

- Chyba, że ty mi coś zawinęłaś, ale chyba nie zrobiłabyś tego koledze ze szkoły. - Roześmiał się zupełnie beztrosko, nie wyglądała mu na taką, najwyraźniej nie wziął sobie do serca jej słów. Jak zawsze podchodził do życia z podejściem, że bez sensu było się martwić czymś, co w ogóle mogło się nie zdarzyć, dopiero jeśli by mu się coś przytrafiło to pewnie byłby obrażony na cały świat, że nikt go nie ostrzegał, taki już był Samuel - mądry po szkodzie.

- Tak działanie w pojedynkę wymaga większego nakładu finansowego i czasu, wszystko musisz robić wtedy sama, ale ma to też swoje zalety, bo możesz być pewna jakości wykonywanych produktów. - Oczywiście o ile posiadała opowiedni fach w ręku. Uważał, że to dość istotne, bo klienci cenili sobie jakość, wracali zawsze, jeśli przedmiot który wytworzył im się spodobał. Mógł brać wtedy na siebie pełną odpowiedzialność, współpraca z kimś niosła pewne ryzyko, ale też miała swoje zalety. Wszystko zależy od sytuacji.

- To bardziej dorywczo, wiesz, to bycie nauczycielem, w końcu zawsze jakiś Carrow uczy teleportacji, w tym pokoleniu trafiło na mnie, ale zanudziłbym się, gdyby to była jedyna rzecz, którą miałbym się zajmować. Lubię się bawić translokacją, nie znosze tych sztywnych ram. - Transport był jego konikiem, najchętniej wytwarzał przedmioty związane właśnie z nim. Mieszał mugolskie wynalazki z magią, dzięki czemu udało mu się stworzyć chociażby latające wrotki. To przynosiło mu największą radość.

- Ta magiczna czapka chyba faktycznie wiedziała, co robi, kiedy nas dzieliła. Nie spodziewałem się, że aż tak zna się na ludziach. - Większość z Kurkonów faktycznie skończyła w branżach mniej lub bardziej artystycznych, co było naprawdę ciekawe. Czy gdyby czapka posłała go do innego, to byłby w tym momencie w innym miejscu? Nie miał pojęcia, ale było to prawdopodobne.

- Biżuteria brzmi, jak coś ciekawego, znaczy na pewno jest to mocno artystyczne zajęcie. - Sam pewnie w życiu by się w tym nie odnalazł, ale rozumiał, że dla innych może to być interesujące.

- Nie, nie mam. - Nie dodawał tego, że w ogóle rzadko kiedy sięga po alkohol, z racji na to, że obawiał się tego, że skończy jak jego ojciec. Wolał zapobiegać, niżeli później martwić się konsekwencjami.

- Będę się zbierał. Dobrze było cię spotkać, szkoda, że w takich okolicznościach, mam nadzieję, że następny raz postawi mnie w lepszym świetle. - Skłonił się jeszcze teatralnie, po czym się teleportował prosto do Doliny Godryka.

Koniec sesji
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Samuel Carrow (3010), Viorica Zamfir (3651)

Wiadomości w tym wątku
[24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 28.02.2024, 13:12
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 28.02.2024, 13:27
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 28.02.2024, 16:57
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 29.02.2024, 12:05
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 29.02.2024, 16:18
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 01.03.2024, 12:38
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 01.03.2024, 16:42
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 02.03.2024, 23:07
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 04.03.2024, 22:33
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 05.03.2024, 00:36
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 06.03.2024, 20:00
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 06.03.2024, 21:39
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Viorica Zamfir - 10.03.2024, 20:27
RE: [24.07.72] Viorica i Samuel | That's my trash - przez Samuel Carrow - 11.03.2024, 13:09

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa