• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Persephona; Poczta

Persephona; Poczta
Ogórkowy Baron
Świat nie ma sensu. Trzeba mu go nadać samemu
krew
genetyka
zawód
Stanley mierzy około metra dziewięćdziesięciu wzrostu i jest atletycznej budowy ciała. Jego krótko ścięte, zaczesane na bok ciemnobrązowe włosy okalają owalną twarz, która zrobią piwne oczy. Zawsze ma lekki, kilkudniowy zarost w postaci wąsa i brody. Na co dzień można go spotkać noszącego mundur brygadzisty. Jeżeli jednak uda się komuś go wyciągnąć na jakąś aktywność niedotyczącą pracy to przybędzie w długim, ciemnym płaszczu, a pod spodem będzie miał koszulę i najprawdopodobniej krawat. Wypowiada się w sposób spokojny dopóki nie zostanie wyprowadzony z równowagi.

Stanley Andrew Borgin
17.03.2024, 18:56  ✶  
Londyn, lipiec 1972

Droga Persephono,
Chciałbym Cię poinformować, odnośnie Twojej ostatniej wiadomości, że pojawił się lokal, w którym moglibyście zamieszkać.
Mowa o moim mieszkaniu przy ulicy Horyzontalnej. Nie jest to może willa, ale powinna Wam wystarczyć. Jest w porządku i jest dobrze zlokalizowane. W pełni wyposażone. Ja sam zabiorę tylko jeden obraz i kilka książek, które są bliskie mojemu sercu.
Z powodu na pewne wydarzenia, będę musiał się przeprowadzić. Nie bój się jednak - zostaję w Anglii. Zostaję w Londynie. Gdyby coś działo - nadal możesz na mnie liczyć. Zawsze możesz nam nie liczyć.
Ostatni dzień w którym potrzebuje tego mieszkania to 3 lipca. Dzień później wynoszę wszystkie swoje rzeczy i będzie gotowe do wprowadzenia. Do listu załączam klucze i karteczkę z dokładnym adresem. Dla Waszych względów bezpieczeństwa, zostawię sobie jedną parę kluczy - nie będę jednak zakłócać Waszego spokoju.

Z wyrazami szacunku i wdzięczności wszelakiej,
Stanley

Do listu były dołączone dwie pary kluczy oraz złożona karteczka z adresem mieszkania. Persephona mogła je kojarzyć, ponieważ bywała tu pewnie kilka razy, zwłaszcza kiedy jeszcze żyła Anne.

"Riddikulus!"
- Danielle Longbottom na widok Stanleya Bo[r]gina

"Jestem dumna, że pomagałeś podczas zamachu."
- Stella Avery na wieści o udziale Stanley w walkach podczas Beltane 1972
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Persephona; Poczta - przez Persephona Degenhardt - 09.01.2024, 22:04
RE: Persephona; Poczta - przez Ambrosia McKinnon - 09.01.2024, 22:42
RE: Persephona; Poczta - przez Stanley Andrew Borgin - 21.01.2024, 00:16
RE: Persephona; Poczta - przez Stanley Andrew Borgin - 17.03.2024, 18:56

• Pokaż wersję do druku