19.03.2024, 23:19 ✶
30.06.1972, Londyn
Moja słodka Lorraine,
Wiem jak uwielbiasz moje wróżby, dlatego postanowiłam zrobić sobie tę przyjemność i pociągnąć ci karty na lipiec.
Ten miesiąc stoi dla Ciebie pod znakiem Ósemki Buław; mówiąc prosto, to będzie dla ciebie dynamiczny czas. Będzie się dużo działo, ale nie będzie to nic, z czym nie dasz sobie rady - bo nic nie będzie stało ci na drodze. Ósemka Buław, oprócz nadarzających się okazji w pracy czy miłości to także zapowiedź podróży. Proszę, przywieź mi coś ładnego.
W sam lipiec wchodzisz pod znakiem Gwiazdy, patronki nadziei, inspiracji i odnowy, ale zobaczyć ta karta to także znak, by mieć wiarę, bo wtedy absolut spojrzy przychylniej, zsyłając wszystko co potrzeba. To pewnie wynik tego twojego buntu odnośnie Dziewicy. Może lepiej, że jej tej sukienki nie zszyłaś, skoro masz tyle mocy teraz, hihi. Żarty żartami, ale ta karta często przychodzi do nas, kiedy doświadczyliśmy życiowego wyzwania, a myślę że za coś takiego można uznać trafienie do miejsca o którym mówiłaś. W każdym razie, pamiętaj, że masz w sobie wszystko, co pomoże ci z sukcesem realizować okazje, które ma ci do zaoferowania Ósemka Buław.
Musisz uważać, bo ostatnią kartą w rozkładzie jest Diabeł. Jako że sam miesiąc stoi pod buławami, bezpiecznym będzie założyć, że wszystkie te okazje i związane z nimi sukcesy, jeśli podejdziesz do nich w nieodpowiedni sposób, mogą zostawić cię pod koniec lipca z poczuciem pustki i przeświadczeniem, że wpadłaś do króliczej nory i nie ma z niej wyjścia. Nie skupiaj się aż tak na materialnych aspektach tego, co do ciebie przychodzi - pozwól nadziei i inspiracji Gwiazdy cię poprowadzić.
Jeśli masz jakieś pytania, moje drzwi zawsze stoją dla Ciebie otworem.
Dużo miłości,
Rosie
she was a gentle
sort of horror
sort of horror