• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Little Hangleton v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[18.06] I know that there are dark staircases and haunted people

[18.06] I know that there are dark staircases and haunted people
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
21.03.2024, 16:05  ✶  
– Na wszystkich bogów żywych i martwych, szczęście że podróżujesz w czasie a nie przestrzeni, bo byś miał srogie problemy druhu. Ale od czego masz mnie! Mogę wskazać Ci i oświecać Cię w tym względzie kiedy tylko sobie życzysz. Wietnam, Laos, Tajlandia... mówią Ci coś te odległe krainy? – słowa Anthony'ego nie niosły w sobie przygany, raczej szczere rozbawienie brakiem tej podstawowej informacji. Prawda była taka, że Morpheus nie musiał wiedzieć, a przynajmniej jeszcze. Informację o planowanej podróży chciał przekazać swojemu przyjacielowi później, gdy ich rozmowa nabierze bardziej prywatnego charakteru.

Podobnie nie zbyło go z pantałyku sugerowanie mu cyrkowej kariery. – Bądź wielki lub wracaj do domu przyjacielu. Na co mam przyłączać się do kogoś, skoro stać mnie na to, by założyć swój własny przybytek obwoźnej zabawy i kuglarstwa. Ja będę samymi palcami zmieniać rzepę w kałamarz, a Ty mój wspaniały wróżbito z pewnością do swojego namiotu ściągniesz wiele urokliwych dam. – droczył się z nim w swobodzie wypowiedzi jaką miało się wypracowaną latami wspólnego życia, godzinami rozmów, od szeptanych tajemnic do drżących posadami posiadłości kłótni.

Jedna brew asymetrycznie powędrowała do góry, gdy Morpheus wspomniał o swoich planach zakupowych. Skupił na sobie uwagę dyplomaty nader skutecznie, o wiele bardziej niż poprzednimi drwinami. – Jak to tak? Zbrzydła Ci Twoja słodka Dolinka? Ale zdajesz sobie sprawę, że Little Hangleton nie może poszczycić się imieniem wielkiego ojca założyciela w nazwie? Sugerowałem, też przez wzgląd na moich wspaniałych sąsiadów wspomnieć o Salazarze jako patronie tych stron, oni jednak zdecydowanie nie chcą sugerować, że Slytherin cokolwiek miał małego. Jego wąż był przecież bardzo długi, jak wiesz. – upił trochę wina, aby zwilżyć język po swoim jakże wysokich lotów dowcipie, po czym z emfazą wskazał przed siebie, na perfekcyjnie wystrzyżony trawnik i przyjemnie układające się dla oka owocowe drzewka.

– Bierz i wybieraj, w końcu Hangleton słynie ze swojego wisielczego lasu, a ja sam nie jestem pewien, gdzie on do końca się znajdował. Kto wie, może i na tej pięknej jabłonce dyndał ktoś, kto gwarantuje mojemu domostwu status odpowiedniego nawiedzenia? – zasugerował uśmiechając się zupełnie, jakby to również i dla niego był istotny aspekt domostwa, które chciało się posiadać. – Zechcesz mi zdradzić, skąd nagle zainteresowanie tego typu posesjami? Czyżbyście w departamencie tajemnic mieli nowe hobby? Jakiś ranking, kto zamieszkuje bardziej przerażającą okolicę. Cóż... Nic dziwnego że wasza swojska Warownia wypadła tak blado...
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (1906), Morpheus Longbottom (1565)

Wiadomości w tym wątku
[18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Anthony Shafiq - 15.03.2024, 20:34
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Morpheus Longbottom - 18.03.2024, 22:55
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Anthony Shafiq - 21.03.2024, 16:05
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Morpheus Longbottom - 23.03.2024, 16:21
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Anthony Shafiq - 26.03.2024, 10:41
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Morpheus Longbottom - 04.04.2024, 09:25
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Anthony Shafiq - 10.04.2024, 11:00
RE: [18.06] I know that there are dark staircases and haunted people - przez Morpheus Longbottom - 16.04.2024, 21:26

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa