Nowe mechaniki:
Potrzebuje wywalić dwie przewagi i zawady, bo teleportacja leci.
Przewagi:
This is where fun begins.
Bo przewagi spadną z 9/12 na 6/12 a zawady zostaną na 9, więc żeby utrzymać poziom proszę o dodanie:
Przewagi:
____
Dodatkowo! Skoro to mój pierwszy kwartał. Chcę dokonać zmiany:
Usunąć przewagę:
Przez co wróci mi 100PD i będę mieć ich 300 do wykorzystania.
Dlatego chce je użyć i dodać przewagę:
Co stawia przewagi na 11/12 a zawady nadal 9/12, więc żeby zawady się zgadzały, proszę o dodanie tam:
___
Prosiłbym też o aktualizację opisu O zdolnościach:
Potrzebuje wywalić dwie przewagi i zawady, bo teleportacja leci.
Przewagi:
Cytat:Teleportacja II: - nie lubi długich i brudnych podróży, o wiele szybciej i wygodniej mu się podróżuje przy użyciu teleportacji.
Teleportacja łączona I: - kiedy już opanował teleportację postanowił, że o wiele wygodniej jest, kiedy może zabrać kogoś ze sobą, nawet jeśli tylko on zna miejsce. Szczególnie przydatne w tych mrocznych czasach, kiedy masz rodzinę.
This is where fun begins.

Bo przewagi spadną z 9/12 na 6/12 a zawady zostaną na 9, więc żeby utrzymać poziom proszę o dodanie:
Przewagi:
Kod:
[b]Pieczętowanie III[/b]: potrafi nakładać jak i usuwać runy.____
Dodatkowo! Skoro to mój pierwszy kwartał. Chcę dokonać zmiany:
Usunąć przewagę:
Cytat:Łowienie ryb I: - aby mieć trochę spokój, łowienia ryb nauczył się jeszcze przed Hogwartem i od tamtego czasu kultywuje te formę spędzania czasu kiedy musi pomyśleć.
Przez co wróci mi 100PD i będę mieć ich 300 do wykorzystania.
Dlatego chce je użyć i dodać przewagę:
Kod:
[b]Klątwołamanie III[/b]: Umie podejmować próby przełamania istniejących klątw oraz próby cofnięcia efektów zaklęć.Co stawia przewagi na 11/12 a zawady nadal 9/12, więc żeby zawady się zgadzały, proszę o dodanie tam:
Kod:
[b]Drobny lęk I[/b]: pająki są obleśne! Zabierz go, albo lepiej zabij!
[b]Uczulenie I[/b]: ma uczulenie na brunatnicę.___
Prosiłbym też o aktualizację opisu O zdolnościach:
Kod:
Od samego początku nauki z łatwością przyswajał zaklęcia translokacyjne, które niezwykle go ciekawiły. Oprócz tego przejawia smykałkę do zaklęć obronnych oraz run (zarówno ich nakładania jak i przełamywania) czy przełamywaniu klątw, gdzie dodatkową motywacją jest chęć obrony bliskich. W wolnych chwilach zajmuje się tworzeniem mechanizmów, chce kiedyś stworzyć szybki i prosty system podróży, który pozwala na ucieczkę mimo magicznych zabezpieczeń.adnotacja moderatora
Zmiany wprowadzone. Sprawdź, czy wszystko jest teraz dobrze
@Thomas Figg
@Thomas Figg