• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Biuro Spraw Wszelakich Nie ma mnie!

Nie ma mnie!
Czarodziejska legenda
Only the dead have seen the end of war.
sława
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Celtycka bogini magii, podziemi, wojny, płodności i zniszczenia. Łączona również z przeznaczeniem i przepowiedniami, zwłaszcza tymi mówiącymi o zagładzie, śmierci i wygranej w bitwie. Przedstawiana jest zwykle w zbroi i rynsztunku. Pojawia się wszędzie, gdzie jest wojna. Krąży nad polem bitwy pod postacią kruka lub wrony. Podżega wojowników do walki i może pomóc w zwycięstwie nad ich wrogami. Morrígan zachęca wojowników do odważnych czynów, wzbudza strach w ich wrogach i jest przedstawiana jako piorąca zakrwawione ubrania tych, którym przeznaczona jest śmierć. Najczęściej jest postrzegana jako bogini bitwy i wojny, a także jako manifestacja bogini ziemi i suwerenności, głównie reprezentująca rolę bogini jako strażniczki terytorium i jego mieszkańców. Morrígan jest często opisywana jako trzy siostry, zwane „trzema Morrígan”. W mitologii członkostwo w triadzie jest przyznawane boginiom Badb, Macha i Morrígan, która może mieć na imię Anand. Uważa się, że wszystkie te imiona były imionami tej samej bogini.

Morrigan
13.04.2024, 14:15  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.08.2024, 16:34 przez Morrigan.)  

Nieobecności

W tym temacie możesz dodać post informujący o dłuższej nieobecności, w trakcie której nie należy się spodziewać od ciebie aktywności na forum. Nieobecności mają dwa zastosowania.

Po pierwsze możesz tutaj zbiorowo poinformować swoich współgraczy o okresie mniejszej aktywności na konkretnych postaciach z różnych powodów.

Po drugie możesz tutaj poinformować ekipę forum o tym, że przez dłuższy czas nie będzie cię na forum wcale, a posiadasz jakieś konkretne zobowiązania, które powinieneś napisać priorytetowo (terminowe odpisy w wydarzeniach, rozliczenie kwartalne i tak dalej).

1. Obowiązkowe jest podanie daty spodziewanej nieobecności oraz powrotu z niej – jest to dla nas niezbędne, zwłaszcza biorąc pod uwagę przyszłe rozliczenia czy eventy.

2. Posty z tego tematu będą usuwane, gdy data nieobecności gracza minie.

Kod:
[b]Login postaci:[/b]
[b]Data nieobecności:[/b]
[b]Powód:[/b] (opcjonalny)

[+]Dodatkowe informacje

a) Pamiętaj, że jeżeli wpisujesz nieobecność, a w tym terminie trwa event, w którym bierzesz udział, to koniecznie zgłoś się do prowadzącego go Mistrza Gry, by ustalić z nim szczegóły. 

b) Jeśli bardzo nie masz czasu i zgłosiłeś nieobecność, ale np. udało ci się odpisywać na eventach, jednak nie miałeś już przez to czasu zrobić innej równie priorytetowej rzeczy - nie panikuj! Nadal dostaniesz na to więcej czasu.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Wiadomości w tym wątku
Nie ma mnie! - przez Morrigan - 13.04.2024, 14:15
RE: Nie ma mnie! - przez Lorien Mulciber - 28.01.2026, 09:30
RE: Nie ma mnie! - przez Astoria Avery - 27.03.2026, 15:14
RE: Nie ma mnie! - przez Olivia Quirke - 02.04.2026, 12:56
RE: Nie ma mnie! - przez Lorraine Malfoy - 13.04.2026, 09:01

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka