• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wyspy Brytyjskie Walia [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac

[26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
14.04.2024, 20:31  ✶  
Tak więc, oboje się w siebie wpatrywali. Isaac nie miał zamiaru pierwszy odwrócić wzroku od kobiety. Miała przyjemną buzię, więc postanowił jeszcze sobie na nią popatrzeć. Przez cały czas się uśmiechał.
-Uagadou, szkoła w Afryce skupiająca się na magii bezróżdżkowej. Zazdroszczę. Sam chciałbym się tego nauczyć. - Przyznał zgodnie z prawdą.- Dużo podróżowałem, jednak jeszcze nigdy nie byłem w Afryce. Badałem ruiny w Norwegii, Irlandii podczas studiów i w Polsce. Zawsze jako pomocnik i tylko przez kilka dni. Nigdy nie przewodziłem żadną wyprawą badawcza ani nie byłem jej członkiem od początku do końca. A chętnie bym do takiej dołączył i nabrał więcej doświadczenia... - Ich miłą pogawędkę przerwał głos dobiegający z domu, w którym mieszkał ich pracodawca. Pan Morris otworzył drzwi i zawołał, machając ręką:
- Państwo do mnie? Zapraszam, zapraszam! - Staruszek był bardzo niecierpliwy, ponieważ dość już miał zaczarowanych przedmiotów latających po jego domu. Miał nadzieję, że dwójka doświadczonych czarodziejów bardzo szybko upora się z jego problemem i sprawdzi resztę artefaktów. Steven mimo wszystko wierzył, że część z nich jest prawdziwa!

[Obrazek: myszka91_and_old_wizard_in_Harry_Potter_...29cdba4ae&]

Isaac odwrócił wzrok od Ginny i uśmiechnął się do staruszka. Zdjął z głowy kapelusz i odmachał nim mężczyźnie.
-No cóż, chyba jednak powinniśmy zająć się pracą. - Gestem wskazał kobiecie żeby ruszyła przodem.- Zobaczymy co tam mamy.
Pan Steven zacierał ręce z zadowolenia. Uśmiechał się do swoich gości i kłaniał, kiedy wchodzili do jego domu. Na twarzy wokół ust miał okropna opryszczkę.
Domek z zewnątrz wydawał się mały, jednak w środku był magicznie powiększony. W salonie pana Morrisa pachniało kurzem oraz wilgocią. Na środku stal stół, dwa fotele, oraz kanapa tak stara, jak jej właściciel.
- Pan Morris, prawda? Isaac Bagshot, bardzo mi miło. - Przedstawił się Isaac. Staruszek zareagował bardzo entuzjastycznie i aż klasnął w dłonie.
- Znam pańską krewna, Batildę Bagshot! Jak ona się czuje?
-Niestety, ale nie wiem. Dopiero co wróciłem do Anglii i jeszcze nie zdążyłem jej odwiedzić. - Uśmiechnął się nieco przepraszająco do swojego rozmówcy. Spojrzenie staruszka powędrowało więc na Ginny.
- A Pani godność? Ja oczywiście nazywam się Steven Morris. Zaraz przygotuję państwu herbatę! - Mówił, a w międzyczasie przykuśtykała do nich zaczarowana "noga od okrągłego stołu króla Artura". Pan Morris zaśmiał się nieco smutno na jej widok.
- Od kilku dni nie pozwala mi spać. Mam jeszcze miecz króla Artura, który udało mi się zamknąć w szafie i złoty kielich który powoduje no cóż... opryszczkę, której nie da się wyleczyć dopóki przedmiot nie zostanie odczarowany. Tak mi powiedziano w szpitalu świętego Munga. - Rozłożył ręce w geście poddania się.- Reszta artefaktów jest w skrzyni obok kanapy.

[Obrazek: myszka91_magic_living_room_in_Harry_Pott...1fffe35ec&]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Guinevere McGonagall (3265), Isaac Bagshot (2646)

Wiadomości w tym wątku
[26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 05.04.2024, 23:15
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 06.04.2024, 18:45
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 07.04.2024, 00:05
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 08.04.2024, 23:34
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 12.04.2024, 22:07
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 13.04.2024, 13:57
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 14.04.2024, 20:31
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 16.04.2024, 19:12
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 21.04.2024, 20:19
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 28.04.2024, 14:09
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 09.05.2024, 21:45
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 11.05.2024, 18:05
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 12.05.2024, 16:12
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Guinevere McGonagall - 14.05.2024, 20:51
RE: [26.06.1972] Walia, Wyrndrobwllllantysi. "Złudzenie kolekcjonera" - Guinevere i Isaac - przez Isaac Bagshot - 25.05.2024, 00:30

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa