14.04.2024, 22:46 ✶
Dolina Godryka, 22 lipca 1972
Drogi Laurencie,
Mam przyjemność poinformować Cię, że prace nad Twoim zamówieniem zostały zakończone.
Miecz został wykonany z najwyższą starannością i dbałością o każdy detal. Jego ostrze jest hartowane, by zapewnić niezwykłą wytrzymałość oraz doskonałą ostrość. Rękojeść wykonana jest z najwyższej jakości materiałów, zapewniając komfort i pewny chwyt podczas walki. Kamienie szlachetne zostały osadzone zgodnie z planem, który został Ci przedstawiony.
Jestem pewien, że ten miecz będzie nie tylko potężnym narzędziem w docelowych rękach, ale również symbolem odwagi i determinacji. Równie dobrze będzie pełnił rolę czysto wystawową, ponieważ jego prezencja jest nienaganna.
Z góry przepraszam, że trwało to tak długo ale ze względu na konieczność świadczenie usług o jak najwyższym poziomie, należało podjąć odpowiednie kroki, aby spełnił wszystkie wymagania. Dodatkowym problemem był fakt, że dosyć długo czekaliśmy na skrzynię w której ów miecz dałoby radę przetransportować.
Proszę, daj mi znać, w jaki sposób mam dostarczyć to dzieło. Jeżeli mam je przetransportować pod dany adres, nie ma z tym najmniejszego problemu - napisz tylko gdzie.
Z poważaniem,
Hjalmar Björn Nordgersim