15.04.2024, 11:26 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.11.2024, 09:53 przez Mirabella Plunkett.)
Postacie biorące udział:Millie Moody i Isaac Bagshot
Treść wybranej wskazówki: Masz krewetki we włosach
Zrealizowane prompty i sposób, w jakie je zrealizowano:
Scena: bal zorganizowany w lasku okalającym mugolską rezydencję organizatorów. Wspomnienie okoliczności: tu oraz tu
Prompty
nauka tańca Isaac uczy Millie tańczyć
zgubiony but podczas nauki tańca
maski maska elementem stroju, prawie spadła podczas tańczenia
zegar usłyszany w tle podczas pocałunku
mylące pozory Isaac udaje, że Millie jest jego żoną, żeby odgonić natarczywego adoratora, ale Mildred opatrznie rozumie jego intencje.
Wyzwanie sesji: Millie i Isaac dobrze się bawią. Gdy Isaac idzie szukać zagubionego buta, do Millie dosiada się nieznajomy, który próbuje ją poderwać. Isaac udaje, że Millie jest jego żoną, aby odgonić amanta, ale para nie dogaduje się ze sobą i ostatecznie wychodzą z balu jeść chińszczyznę.
Cytaty:
1) Nie musisz udawać, że mnie lubisz. Mam dość dobroczynności, żeby starczyło mi na całe życie.
3) Jeśli nie wrócę do domu przed północą, jestem martwa
Treść wybranej wskazówki: Masz krewetki we włosach
Zrealizowane prompty i sposób, w jakie je zrealizowano:
Scena: bal zorganizowany w lasku okalającym mugolską rezydencję organizatorów. Wspomnienie okoliczności: tu oraz tu
Prompty
nauka tańca Isaac uczy Millie tańczyć
zgubiony but podczas nauki tańca
maski maska elementem stroju, prawie spadła podczas tańczenia
zegar usłyszany w tle podczas pocałunku
mylące pozory Isaac udaje, że Millie jest jego żoną, żeby odgonić natarczywego adoratora, ale Mildred opatrznie rozumie jego intencje.
Wyzwanie sesji: Millie i Isaac dobrze się bawią. Gdy Isaac idzie szukać zagubionego buta, do Millie dosiada się nieznajomy, który próbuje ją poderwać. Isaac udaje, że Millie jest jego żoną, aby odgonić amanta, ale para nie dogaduje się ze sobą i ostatecznie wychodzą z balu jeść chińszczyznę.
Cytaty:
1) Nie musisz udawać, że mnie lubisz. Mam dość dobroczynności, żeby starczyło mi na całe życie.
3) Jeśli nie wrócę do domu przed północą, jestem martwa
adnotacja moderatora
Scenariusz zgłoszony do rozliczenia.
adnotacja moderatora
Scenariusz rozliczony