Szanowna Pani Urszulo Brzęczyszczykiewicz!
Chciałbym pogratulować Pani wygranej w konkursie tańca kilka dni temu. Chociaż nie miałem okazji, aby porozmawiać z Panią, widziałem wspaniały taneczny pokaz w wykonaniu Pani i Pani partnera.
Nie będę udawał, że zapis Pani imienia całkowicie zbił mnie z tropu, bowiem brzmienie jego sugerowało mi zupełnie coś innego. Rad jestem jednak poznać jego pełną formę, chociaż podobnie jak z językiem walijskim czy irlandzkim, wydaje się całkowicie abstrakcyjny. Zupełnie, jak lustrzane odbicie greki, gdzie obce znaki oznaczają znane dźwięki. Na szczęście wysypka prędko zniknęła i nie nastręczała mi kłopotów, proszę się nie lękać.
W kwestii, w której Pani do mnie pisze, nie jestem zaskoczony, że w ciągu Pani edukacji nie znalazło się miejsce na Tarota. Formy dywinacji są traktowane po macoszemu podle innych magicznych technik. Dziękuję za zarysowanie sytuacji. Potrzebuję jeszcze informacji na temat okresu, jaki miałby obejmować rozkład kart oraz konkretne pytanie w formie otwartej, na przykład "Jakie przeszkody stoją na mojej drodze do małżeństwa?". Moja odpowiedź przyjdzie w formie kartki obrazującej rozkład oraz wyjca, w którym opisuję, jakie karty ułożyłem i co oznaczają w danym układzie.
Nie przyjmuję opłat za wróżby.
![[Obrazek: pde6aMt.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=pde6aMt.png)