07.05.2024, 11:17 ✶
Ogłoszenie #35
Drodzy nowi i starzy Soloni - 1 sierpnia odbędzie się Lammas w formie mini jarmarku na placyku na skrzyżowaniu ulic Horyzontalnej i Pokątnej. Na środku placu rozłożona zostanie scena, zaś wokół niej rozstawione będą stragany, na których postacie będą mogły losować przedmioty z wydarzenia Lato nałożyło się na lato. Jestem w stanie zapełnić grafik występów popisami cyrkowymi i postaciami niezależnymi, ale jeżeli ktoś chciałby wystąpić - coś zaśpiewać, opowiedzieć, wykrzyczeć swój gniew skierowany w panią Ministrę Magii (po którym ochrona zniesie go ze sceny) - niechaj wyśle mi prywatną wiadomość. Oczywiście wasze postacie mogą stać tam również ze swoim straganem i coś sprzedawać. Wydarzenie nie będzie wielkie, ale to bardzo dobry moment na podbicie sobie rozpoznawalności. Nie musicie mieć mocno zarysowanego pomysłu - jest czas na to, żeby to dopracować.
Wiem, że dla niektórych to ogłoszenie to powtórka poprzedniego, ale mamy dużo nowych twarzy i nie chciałam, żeby ktoś poczuł się pominięty, a ten jarmark jest już bardzo blisko. Cheers.
Wiem, że dla niektórych to ogłoszenie to powtórka poprzedniego, ale mamy dużo nowych twarzy i nie chciałam, żeby ktoś poczuł się pominięty, a ten jarmark jest już bardzo blisko. Cheers.

B.