• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Dolina Godryka Lecznica Dusz [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac

[28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
11.05.2024, 14:23  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.05.2024, 14:33 przez Isaac Bagshot.)  
- Wspaniale. Skoro masz w domu strój Bestii, to ja się przebiorę za Piękną. Będziemy idealnie do siebie pasować. Ewentualnie ja będę Śnieżką, a ty krasnalem... zauważyłaś jak urosłem? - Trochę uszczypliwości nie zaszkodzi. Isaac chciał ją rozruszać, żeby powiedziała więcej niż tylko kilka słów. A nóż się na niego zezłości i dzięki temu nabierze więcej kolorów na twarzy? Trochę poprzeklina, powie mu że jest pizdą i poczują się jak za starych czasów.
-Milly? - Zmarszczył lekko brwi, kiedy ciało dziewczyny zadrżało w jego objęciach. Czy poczuła się urażona jego słowami? Nie, na pewno nie. Nadal nie była do końca zdrowa, cierpiała i musiała dać upust swoim emocjom. Isaac czuł się niezręcznie kiedy kobieta przy nim płakała. Co innego w łóżku - z rozkoszy. Wtedy był zadowolony. Teraz jednak nie chodziło o żadną rozkoszą, a o to, żeby wesprzeć Mildred, która ciężko pracowała żeby stanąć na nogi i wrócić do normalnego życia. Nawet jeśli robiła to wszystko tylko po to, żeby stąd wyjść, to terapia oraz kuracja którymi była poddawana, na pewno przyniosą chociaż minimalne efekty. A przynajmniej miał taką nadzieję.
-Chodź, usiądźmy.- Zaproponował, odsuwając ją od siebie łagodnie. Objał dziewczynę w pasie i poprowwdzil ją w stronę łóżka. Usiadł na nim i usadził sobie Milly na kolanie. Zebrał jej włosy z twarzy i przytrzymał w taki sposób, żeby miała oparcie i wygodnie jej się siedziało. Uznał, że najlepiej będzie, jeśli zacznie mówić jej o czymś przyjemnym. Może opowie jej o swoim śnie? Jeśli zaczną się użalać nad tym, że płakała, to Milly nigdy nie wyjdzie z tej spirali smutku. Jeśli mógł chociaż na chwilę odwrócić jej uwagę od czarnych myśli, to będzie z siebie zadowolony. Po to tu właśnie przyszedł.
- Napisałem książkę i nie dotyczyła buntów goblinów. Wyobrażasz to sobie? Opowiem Ci, Czarna Furio. Mieszkałem w Polsce i zakochałem się tam. W Polskiej wsi. Drzewa bujnie zielone, pola rozciągające się po horyzont, lasy pełne tajemnic... Milly, poczuj to. - Uśmiechnął się lekko i sam przymknął na chwilę oczy.- W powietrzu unosi się zapach świeżej trawy i kwitnących kwiatów, a letnia pogoda otula wszystko w ciepłym promieniu słońca... - Mówił, jakby chciał żeby naprawdę się tam znaleźli. Chociaż na chwilę...
I kiedy tak opowiadał Milly o idyllicznej wsi, poczuł jak się relaksowała i zasnęła w jego ramionach. Położył ją na łóżku i został jeszcze przez parę minut, żeby pogładzić trochę po głowie. Wiedział, że bardzo to lubiła...

Koniec sesji
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Isaac Bagshot (1537), Millie Moody (1623)

Wiadomości w tym wątku
[28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Millie Moody - 15.04.2024, 15:46
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Isaac Bagshot - 15.04.2024, 21:37
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Millie Moody - 17.04.2024, 10:22
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Isaac Bagshot - 21.04.2024, 14:32
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Millie Moody - 21.04.2024, 19:51
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Isaac Bagshot - 04.05.2024, 21:59
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Millie Moody - 05.05.2024, 23:44
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Isaac Bagshot - 09.05.2024, 10:57
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Millie Moody - 10.05.2024, 14:41
RE: [28.07] Don't try suicide | Millie & Isaac - przez Isaac Bagshot - 11.05.2024, 14:23

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa