• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Śmiertelnego Nokturnu v
« Wstecz 1 2 3 4 Dalej »
[24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac

[24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
11.05.2024, 15:23  ✶  
Isaac bardzo chciał, żeby spotkanie nabrało zdecydować innego charakteru. Ambrosia była bardzo ładna i skoro niezamężna, to można było z nią trochę poflirtować. Była od niego starsza, to prawda, ale to znaczenie miało tylko wtedy, kiedy chodzili do Hogwartu i byli dzieciakami.
- Mieszkałem chwilę w Norwegii, studiowałem w Irlandii historię magii. - Uśmiechnął się lekko i zaśmiał cicho pod nosem. Większość uważała historię za niezbyt interesującą, ale on ją kochał i mógł rozmawiać o niej godzinami. Tak właściwie, to o wszystkim mógł rozmawiać godzinami! Proszę zarzucić temat, a Isaac Bagshot będzie mówił.- Zasiedziałem się trochę w Polsce i w Niemczech, ale głównie w Polsce. Potem po kilka tygodni w innych krajach. Podróżowałem, żeby napisać książki. A teraz wróciłem i widzę, że nasz magiczny świat jest trochę w rozsypce. - Wzruszył lekko ramionami. Polityka była tematem, który na pewno nie stworzy podłoża pod flirt, ale porozmawiać mogli o wszystkim. Mieli przynajmniej kilka minut.
- Atmosfera zła i występku, czające się za rogiem szczury i nas dwoje... brzmi, jak idealny materiał na kryminał. Może z krótkim romansem w tle? - Uśmiechnął się lekko pod nosem. Znał kobiety, które lubiły ryzyko. Sam lubił, chociaż wszystko zależało od tego, "czym" ryzykował. Nie był też głupi, i domyślał się, że lokal może być przykrywką pod zupełnie inny biznes. Nie miał zamiaru jednak o to pytać, ani ciągnąć tego tematu. To nie była jego sprawa, i nie po to tu przyszedł.
Obserwował twarz koleżanki, żeby wyczytać z jej mimiki, czy na pewno szedł w dobrą stronę.
- Co tutaj robię, lady Macario? Chciałem zajrzeć do tutejszej księgarni, żeby znaleźć książki, których nie znajdę właśnie na Pokątnej. Miałem w planie trochę się rozejrzeć. - Dłoń, którą opierał o oparcie kanapy, przesunął nieco bliżej ręki Ambrosii. Posmyrał ją lekko palcami po skórze.
- Wróżysz z dłoni? Zawsze mnie to interesowało...- Uśmiechnął się pokazując zęby i patrząc na kobietę nieco rozbawionym wzrokiem.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Ambrosia McKinnon (1699), Isaac Bagshot (1694)

Wiadomości w tym wątku
[24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 29.03.2024, 13:32
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 06.04.2024, 06:50
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 13.04.2024, 13:47
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 24.04.2024, 16:26
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 11.05.2024, 15:23
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 19.07.2024, 02:41
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 06.03.2025, 01:13
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Ambrosia McKinnon - 06.03.2025, 07:22
RE: [24.06.1972] Gabinet spirytystyczny "Ataraxia", Wróżba z dłoni- Ambrosia i Isaac - przez Isaac Bagshot - 13.03.2025, 00:39

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa