• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Wokół Magicznych Dzielnic Ministerstwo Magii v
« Wstecz 1 2 3 Dalej »
[15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac

[15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
12.05.2024, 15:14  ✶  
-Dziękuję.- Odpowiedział uprzejmie, kiedy Morpheus powiedział, że szkoda mu Tereski. Isaac sam nie wiedział, czy dziewczyna była szczęśliwa, czy nie. Czasem wydawała się radosna, a czasem smutna. Jak każdy człowiek. Temat wieszczenia i problemów z nim związanych, bardzo go interesował. Nie znał jednak pana Longbottoma na tyle, żeby zadawać mu otwarte pytania. Może uda mu się coś przemycić podczas rozmowy.
Kiedy weszli do lokalu i Morpheus postanowił zapłacić, Bagshot zaczął oponować. To on zaproponował mu piwo, więc głupio by było, gdyby to jego gość wykładał galeony.
- Podwójną z lodem, ale następną kolejkę stawiam ja, panie Longbottom. W końcu to ja tutaj pana zaprosiłem.- Powiedział, marszcząc w niezadowoleniu delikatnie brwi. Uśmiechnął się zaraz jednak, kiedy dostała do ręki swoją szklankę. Zdjął z głowy kapelusz.- To za spotkanie, panie Longbottom. I za Brenne oraz Erika.- Zaproponował toast i upił łyk. Zajął miejsce na przeciwko swojego rozmówcy. Kapelusz położył sobie na kolanach.
- Panie Longbottom, bardzo mi przykro. - Zawiesił na chwilkę glos, ponieważ nie spodziewał się takiego wyznania. Rozmawiał z wieloma osobami które straciły bliskich i nie było dobrego rozwiązania na to, co należałoby powiedzieć. Każdy człowiek był inny - jedni wymagali pocieszenia, a inni chcieli po prostu móc się wygadać.
- Pańska rodzina od zawsze ryzykowała służąc dla dobra innych. Nie znałem pańskiego brata, ale znam Brenne i Erika. Myśle, że tacy ludzie w ogólnym rozrachunku są zadowoleni jeśli zginą robiąc to, co kochają. To brzmi jak puste frazesy, wiem o tym, ale nie mowie tego dlatego, że wyczytałem to w książkach.- Dodał pospiesznie i spojrzał uważnie na twarz Morpheusa.-Kilka lat podróżowałem po Europie. Napisałem książkę o wpływie nazizmu na świat czarodziejów. Jestem pisarzem, to takie moje hobby. Przeprowadziłem setki rozmów z bohaterami wojennymi, czarodziejami którzy przeżyli holocaust i ryzykowali życiem, żeby bronić innych. Na pytanie, czy nie bali się śmierci, to większość odpowiadała że się bała, ale byliby dumni mogąc zginąć za sprawę. My możemy tego nie rozumieć, bo żyjemy nadal i zostajemy z zadrą w sercu. - Podparł podbródek na dłoni i zerknął w swoją szklankę.- Jesteśmy wściekli. Musimy dźwigać ciężar samotności i echa, które po nich pozostało. Ich już nie ma, nie muszą się o nic martwić, a my do końca życia będziemy mierzyli się z pustka którą w nas po sobie zostawili. To bardzo niesprawiedliwe, to prawda. Ale tak to już jest, jeśli mamy zaszczyt mieć wśród rodziny lub przyjaciół prawdziwych bohaterów.- Napił się.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Isaac Bagshot (2284), Morpheus Longbottom (1953)

Wiadomości w tym wątku
[15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Isaac Bagshot - 23.03.2024, 22:08
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Morpheus Longbottom - 25.03.2024, 23:25
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Isaac Bagshot - 26.03.2024, 09:31
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Morpheus Longbottom - 27.03.2024, 20:50
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Isaac Bagshot - 28.03.2024, 12:44
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Morpheus Longbottom - 17.04.2024, 19:31
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Isaac Bagshot - 06.05.2024, 20:28
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Morpheus Longbottom - 10.05.2024, 22:16
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Isaac Bagshot - 12.05.2024, 15:14
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Morpheus Longbottom - 21.05.2024, 19:41
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Isaac Bagshot - 09.06.2024, 20:22
RE: [15.06.1972] Smutne życie Boba - Morpheus i Isaac - przez Morpheus Longbottom - 12.06.2024, 11:18

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa