— Cieszę się, że podoba ci się zaprezentowany wybór — odpowiedziała Yvone z uśmiechem.
Następnie Wybierający zadał pytanie. Prowadząca pokiwała głową z uznaniem, po czym głos został przekazany Kandydatkom.
Kandydatka Numer 1:
— Koktajl: Burbon, szampan, sok z liczi, truskawkowe puree z likierem, sok z cytryny i woda różana.
Kandydatka Numer 2:
— Och, odpowiedź na to pytanie jest prosta. Wytrawne, białe martini na bazie ginu... Bądź wódki, dla mnie to bez różnicy, hehe. Rzecz jasna wstrząśnięte, nie zmieszane. Koniecznie podane z oliwką! Bardzo mi to pasuje do twojego głosu.
Kandydatka Numer 3:
— Jeśli miałabym wybrać jakiś trunek, to zdecydowanie byłby to domowej roboty wysokoprocentowy bimber. Jest lepszy jakościowo niż alkohole produkowane na skalę masową! Możesz dopasować smak do osobistych preferencji i każda butelka jest unikatowa. Lubię delektować się wyjątkowymi trunkami. Nie pije jednak często, ponieważ mam słaba głowę…
Każda wypowiedź zwieńczona była krótkimi brawami.
— Zebraliśmy obszerny barek wraz z tym pytaniem. Co o tym sądzisz, Matthew? Który trunek tobie przypadł najbardziej do gustu? — spytała nieco zalotnie.