• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 … 9 Dalej »
[06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley

[06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley
Gówniara z miotełką
She had a mischievous smile, curious heart and an affinity for running wild.
sława
VI
krew
półkrwi
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
BUMowiec
Heather mierzy 160 cm wzrostu. Jest bardzo wysportowana, od dzieciaka bowiem lata na miotle, do tego zawodowo grała w quidditcha. Włosy ma rude, krótkie, nie do końca równo obcięte - gdyż obcinał je Charlie po tym, jak większość spłonęła podczas Beltane. Twarz okrągłą, obsypaną piegami, oczy niebieskie, czają się w nich iskry zwiastujące kolejny głupi pomysł, który chce zrealizować. Porusza się szybko, pewnie. Ubiera się głównie w sportowe rzeczy, ceni sobie wygodę. Głos ma wysoki, piskliwy - szczególnie, kiedy się denerwuje. Pachnie malinami.

Heather Wood
20.05.2024, 23:46  ✶  

Heather nie zamierzała póki co wypytywać Brenny. Nie był to odpowiedni moment, zapewne później nie omieszka trochę się dowiedzieć na temat tego mężczyzny, kiedy wreszcie stąd odejdą. Ruda nie widziała, czy powinny mu ufać, ale Longbottom na pewno zdawała sobie sprawę co robi, jak zawsze. Wood ufała bezgranicznie jej osądom.

- Zdecydowanie. - Nie zamierzała również powiedzieć o tym, że miała już narzeczonego, bo nie powinno go to w ogóle obchodzić (chociaż tak naprawdę miała ochotę wspominać o tym całemu światu, była to przecież świeża sprawa).

Nie drążył jednak tematu, może źle go oceniła? Po ich stanowczej reakcji jakby zamknął się w sobie, stał się bardziej potulny, może chciał być po prostu miły? Nie znała go niestety, nie mogła więc odczytać intencji mężczyzny.

Przeniosła spojrzenie na przyjaciółkę, kiedy facet zapytał się o to, czy nie kupi mu wiggenowego, nie miał w ogóle oporu, aby zadać to pytanie. Chyba naprawdę dobrze się znali. Rozumiała, że akurat eliksir może mu się przydać, po tym jak wyglądał łatwo było wywnioskować, że coś mogło go boleć.

Te drobne jednak nie okazały się być chyba tym, czego oczekiwał. Pojawiła się kolejna prośba, tym razem, żeby to one kupiły mu eliksir. Nieźle się z nimi ustawił, nie mogły mu jednak odmówić, czyż nie? Skoro cierpiał, był znajomym jednej z nich wypadało wyciągnąć pomocną dłoń.

- Nie zapamiętałeś jak wyglądał sprawca? - Postanowiła się wtrącić, bo coś przecież musiał widzieć, musiał być jakis powód dla którego napadnięto właśnie niego, chyba, że faktycznie po prostu znalazł się w złym miejscu, o złym czasie, czasem i to był niezły powód dla oprawcy.

- Pójdę spytać, jasne. - Oczywiście, że warto było się rozejrzeć, poszukać jakichś wskazówek gdziekolwiek, skoro ten typ nic nie wiedział.

Ulżyło jej, kiedy Brenna powiedziała co o tym myśli, już się bała, że coś ją opętało. - Nie wiem, ten typ jest dziwny, może nie chce się do czegoś przyznać? Jak dobrze się znacie. - Mówiła szeptem, aby Thoran ich nie usłyszał.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Brenna Longbottom (2692), Heather Wood (2111)

Wiadomości w tym wątku
[06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Brenna Longbottom - 19.05.2024, 11:09
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Heather Wood - 19.05.2024, 21:32
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Brenna Longbottom - 20.05.2024, 13:07
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Heather Wood - 20.05.2024, 14:57
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Brenna Longbottom - 20.05.2024, 17:15
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Heather Wood - 20.05.2024, 23:46
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Brenna Longbottom - 21.05.2024, 11:53
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Heather Wood - 21.05.2024, 23:22
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Brenna Longbottom - 22.05.2024, 13:53
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Heather Wood - 23.05.2024, 21:52
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Brenna Longbottom - 24.05.2024, 10:45
RE: [06.08.72, wczesny ranek] Jak wrobił mnie Thoran Yaxley - przez Heather Wood - 24.05.2024, 12:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa