22.05.2024, 21:15 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.05.2024, 21:37 przez Isaac Bagshot.)
- Notka jest bardzo krótka, ale ktoś podkreślił informacje o garnku ze wschodnich Niemiec.- Powiedział i skinął głową na odpowiedź dziewczyny.- Tak, jednak to zależy również od kontekstu, Gerry. Z języka niemieckiego, to słowo oznacza właśnie sobowtóra. Jest to ciemna strona osoby której jest kopią, lub dokładnie tą samą osobą, ale w alternatywnej rzeczywistości.- Szeptał.- Wierzy się, że spotkanie swojego doppelgängera zwiastuje nieszczęście albo i nawet śmierć.- Spoglądał na dziewczynę uważnie. Nie chciał jej przestraszyć, ale i tak już miała sen, w którym groziło jej niebezpieczeństwo.- W swoim śnie mogłaś spotkać doppelgängera, ale w rzeczywistości naprawdę masz brata bliźniaka.- Wyciągnął rękę i pogładził ją uspokajająco po dłoni.-Gerry, ten sen mógł być po prostu snem. Thoran mógł śnić o czymś podobnym, i dlatego tak o to dopytywał. To nie musi niczego zwiastować. Jeśli chcesz dzisiaj u mnie nocować, to zapraszam. Nie chcę, żebyś się bała. Możemy pogadać, żebyś zajęła czymś głowę. A jeśli chcesz prowadzić dalsze śledztwo, to jestem do twojej dyspozycji. - Mówił cicho i spokojnie.