• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna v
« Wstecz 1 … 3 4 5 6 7 … 9 Dalej »
[06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas

[06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas
Good Boy
I've got a twisted way of making it all seem fine
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Klątwołamacz
Wysoki na metr i dziewięćdziesiąt centymetrów co do milimetra - no więc wysoki, ale za to z drobną budową ciała. Czarne, kręcone włosy i ciemne oczy. Twarz pokryta kilkudniowym zarostem zdradza, że niezbyt dba o siebie.

Thomas Figg
23.05.2024, 01:42  ✶  
- Tak, mogę to zauważyć - skomentował jej słowa o wściekłości. Cóż jeżeli siostra nie chciała go odwodzić po tym jak zagroził komuś wyrządzeniem mu krzywdy to powody mogły być tylko dwa: albo jest też na tego kogoś wściekła, albo to poplecznik czarnego jełopa.
- Nie chcesz ziółek, mimo, że jesteś wkurwiona? - zmrużył oczy patrząc podejrzliwie na Norę i sięgnął po dwie szklanki. Postawił je przed nią i po chwili też a jakże magicznie w jego reku pojawił się butelka whisky, nalał do obu szklanek i odstawiają butelkę chwycił za jedną z nich.
- Napijemy się i zminimalizujemy straty wyrządzone twojemu lokalowi przez tego jełopa - stwierdził pewny siebie, choć jeszcze do końca nie miał pojęcia, co do tego jak im się to uda, to hej. Przecież zawsze jest jakiś sposób na wyjście z sytuacji. Kilku rozwścieczonych klientów to nie agada, można się przed tym wybronić. Odstawił puste naczynie na blat i wypalił.
- Wiem - szeroki uśmiech zagościł na jego ustach - Moglibyśmy posłać te baby w diabły, niech idą szukać tego całego Yaxleya i do niego niech się drą jak mewy w porcie... - to była naprawdę kusząca opcja, wymagałoby to najmniej roboty od każdego z nich. Bo w sumie oni tu nie mieli co robić, przecież Thoran zamówił słodkości bez mówienia dla kogo to, więc skoro oni mu zaufali to powinni do niego kierować pretensję. Albo... Załagodzimy je mówiąc, że znajdziemy tego fircyka, żeby go do odpowiedzialności pociągnąć. Wydaje mi się, że gdzieś już słyszałem to jego nazwisko - dodał jeszcze drapiąc się po skroni w próbie przypomnienia sobie, gdzie to usłyszał.
- Co Ty na to? - zapytał ją o opinię, wszak to była jej Klubokawiarnia, to ona tu miała moc decyzyjną.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Nora Figg (562), Thomas Figg (814)

Wiadomości w tym wątku
[06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas - przez Thomas Figg - 20.05.2024, 10:28
RE: [06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas - przez Nora Figg - 20.05.2024, 10:58
RE: [06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas - przez Thomas Figg - 23.05.2024, 01:42
RE: [06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas - przez Nora Figg - 23.05.2024, 13:59
RE: [06.08.1972] Pączkowa afera | Nora & Thomas - przez Thomas Figg - 23.05.2024, 20:40

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa