• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Ulica Pokątna Plac i stragany [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków

[Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków
Alexander Bell
And I can't let go when you still need saving.
krew
genetyka
zawód
Spokojny, uprzejmy, pomocny. Wysoki mężczyzna o atletycznej sylwetce, zazwyczaj ubrany w luźne, wielobarwne, bawełniane koszule. Miewa zarost na twarzy, zależny od stopnia zapracowania. Kiedy trzeba, potrafi zniewolić uśmiechem. Oczy i włosy brązowe.

The Overseer
27.05.2024, 00:07  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.05.2024, 00:07 przez The Overseer.)  
Miałem ostatnimi czasy trochę na głowie, więc nie dziwić się, że obawiałem się, iż te wróżby mogłyby być przekłamane. Bywałem jednakże profesjonalistą w swojej dziedzinie i najwyraźniej nigdy nie powinienem wątpić w swoje umiejętności, w przeczucia również. Blondyn, który okazał się być TYM tlenionym blondynem z opowieści Flynna, siedział właśnie przede mną, nieświadomy tak na dobrą sprawę niczego, pełen własnych obaw, które można było wyczytać z jego oczu, ale... czy to było znowu takie istotne? Na tle karty, którą właśnie miał sposobność wyciągnąć, to jak najbardziej zdecydowanie.
Nie chciałem mu doradzać w kwestii, która tę jego śliczną, bogatą główkę zaprzątała, ale słowa same cisnęły mi się na usta. Miałem te perfidne skłonności do ratowania każdego z opresji, a to najwyraźniej była jedna z tych sytuacji. Chłopak miał problem, a ja miałem słowa śpiewane mi przez odkrytą kartę Sprawiedliwości. Rada. Nie przewidywanie przyszłości, nie wizja równowagi czy jej braku, tylko rada. Kilka słów, które mogłyby odmienić jego życie.
- Laurencie, powinieneś wyrównać rachunki z samym sobą - odezwałem się miękkim głosem, ponownie podnosząc na niego wzrok. Nie znosiłem w sobie tego, że pragnąłem pomóc nawet takiej mendzie, ale... był też człowiekiem, miał własne problemy. Kto wie? Może jak się poukłada, to zostawi nas w spokoju? - Może zabrzmi to bajecznie, ale powinieneś pójść za głosem swego serca, bo tych myśli w twojej głowie jest za dużo... Sprawiają, że nie jesteś sobą. Brakuje ci wewnętrznej równowagi - dodałem, po czym zagryzłem wargi. W mojej głowie pojawiła się obawa, czy aby pójście za głosem serca w interpretacji Laurenta Prewetta nie oznaczałoby powrócenie na stałe w ramiona Flynna. Na to nie mogłem pozwolić.
- Zaczekaj jeszcze chwilę... Karty chcą ci przekazać jeszcze jedną informację - przyznałem, krzywiąc się nieco w ramach głupiego pokazu. Przetarłem dłonie o siebie i skierowałem je nad rozłożoną talię. Tym razem to ja wybierałem kartę. Dla Laurenta.

Rzut Tarot 1d78 - 12
Sprawiedliwość

Rzut Tarot 1d78 - 68
Siódemka Denarów
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Laurent Prewett (1922), The Overseer (1686)

Wiadomości w tym wątku
[Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez The Overseer - 26.05.2024, 22:01
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez Laurent Prewett - 26.05.2024, 22:20
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez The Overseer - 27.05.2024, 00:07
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez Laurent Prewett - 27.05.2024, 09:01
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez The Overseer - 27.05.2024, 23:40
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez Laurent Prewett - 28.05.2024, 00:37
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez The Overseer - 28.05.2024, 16:24
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez Laurent Prewett - 28.05.2024, 17:00
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez The Overseer - 29.05.2024, 15:42
RE: [Lato 1972] Święto Żniw - Wróżbita Maciej i Starcie Kochanków - przez Laurent Prewett - 29.05.2024, 16:50

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa