• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Wokół Magicznych Dzielnic Ministerstwo Magii v
« Wstecz 1 2 3 Dalej »
[01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades

[01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades
Pomiot z Piekła rodem
I wish I could save you
Wish I could have you grip my hands
krew
genetyka
zawód
Wysoki, dwumetrowy koleś z nieco przekrzywionym nosem to ja. Z reguły się garbię, bo niskie sufity i przejścia pokonują mnie. Niby normalnie chodzę ubrany, ale lubię mieć ostre żelastwo przy sobie. Poza tym moje ciało znaczą mniejsze i większe blizny, ale nic nadzwyczajnego. I to musiałbym się rozebrać, a rzadko chodzę nagi, a jak już to głównie przy żonie.

Hades McKinnon
11.06.2024, 22:27  ✶  
Kurwa! Ta aurorska dziwka mnie wkurwiała. Wkurwiła mnie, tak, przyznawałem to już wcześniej, ale wkurwiała mnie non stop, wcale nie schodząc z tonu, z bycia jebaną pizdą, więc oprócz bólu, rosła mi też wściekłość. Pulsowała namiętnie. Dobra, mało namiętnie, bo kto by poleciał na taką zniewieściałą gębę, jaką miał Atreus. Ślepiec, kurwa.
Zacisnąłem zęby i tak raczej groźnie zmierzyłem wzrokiem te palce Atreusa, które zaciskały się na górnej części mojego munduru. Jeszcze ten synek, co to na śniadanie ssał z pewnością cyca mamuni, śmiał mi tu skakać do gardzieli, jak jakiś niewyżyty pudel.
Dobra, ta cała teleportacja wybiła mnie z rytmu. Kurwa, ten ból utrudniał myślenie. Ale to, że on, że do mnie, że to kompletnie nie miało racji bytu, jakoś mi się nie mieściło w głowie, że śmiał mi tu... grozić, podskakiwać czy co to w ogóle było? Tak, właśnie patrzyłem na niego z góry z politowaniem, zastanawiając się, co też miał ten Bulstrode w głowie, bo z pewnością nie olej.
- Czy ty się dobrze czujesz, debilu? Czy potrzebujesz pomocy z przestawieniem szarych komórek?! - zapytałem go, właściwie to wysyczałem podniesionym głosem, też go łapiąc za fraki. Przed chwilą miałem ochotę go, nie wiem, jebnąć po mordzie, bo to najwyraźniej była moja ulubiona dyscyplina sportowa, jednakże teraz, to już nie... To wydawało mi się wysoce dalekie od zamiarów, już nawet nie biorąc pod uwagę tego, że się przytulał do mnie aż za bardzo. Ja jedynie go traktowałem jako podpórkę, a on...? Zaczepiał się. Zaczepiał się jak nic!
- Bekniesz, gnoju, za każdy mój uszczerbek na zdrowiu - stwierdziłem niepocieszony, popychając go tak mocno, żeby najlepiej poleciał sobie trochę po tych płytkach. Najgorzej, bo mnie trzymał za mundur. Zapewne się zaraz wyjebie, ale kto wie? Może byłem ponad tymi zdartą skórą na stopach? Może mogłem się równać himalajskim mnichom...? Albo indyjskim mistrzom ajurwedy? Cóż, niezależnie od efektu, miałem nadzieję, że chuj pizgnie na swoją szanowną dupencję i że ta będzie zbita przez co najmniej tydzień. - Zapierdalaj, kurw..., po uzdrowicieli! - krzyknąłem do niego, niezależnie od efektu końcowego. Po drodze, przy tej wiązance przekleństw, się oplułem z całego tego cierpienia mojego. Sam również wylądowałem na tyłku i ujrzałem to - moje stopy w tak opłakanym stanie, że Persephona mnie zabije za kilkutygodniowe marudzenie na kanapie.

Rzucam na AF w ramach odepchnięcia Atreusa od siebie. Marzy się Hadeskowi, żeby obił sobie porządnie kość ogonową, ale fajnie by było, gdyby nie umarł
Rzut PO 1d100 - 97
Sukces!

Rzut PO 1d100 - 45
Sukces!
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Atreus Bulstrode (1669), Hades McKinnon (1718)

Wiadomości w tym wątku
[01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Hades McKinnon - 08.06.2024, 20:52
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Atreus Bulstrode - 10.06.2024, 20:02
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Hades McKinnon - 11.06.2024, 22:27
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Atreus Bulstrode - 11.06.2024, 23:43
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Hades McKinnon - 16.06.2024, 13:23
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Atreus Bulstrode - 17.06.2024, 23:34
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Hades McKinnon - 21.06.2024, 20:55
RE: [01.08.1972] Święto Żniw - Prawe do lewego! - Atreus x Hades - przez Atreus Bulstrode - 22.06.2024, 19:38

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa