Oczywiście, że wiem już absolutnie wszystko. Gratulacje! Moja matka również Ci je przesyła, razem z listą ziółek, które mogą Ci się przydać w tym, jak to sama określiła, szczególnym czasie, a moja szwagierka przygotowała balsam, Potterowy specyfik, który całkowicie niweluje efekty ciąży na czas po urodzeniu dziecka. Ja ze swojej strony, jako najbardziej doświadczony z naszej czwórki w zmienianiu pieluch, życzę Ci powodzenia. Dbaj o siebie i nie daj Nedowi pracować do późna!
Muszę powiedzieć Ci z przykrością, że ta durna amerykańska mentalność zaczyna przeciekać do Anglii. A Twój ojciec? O moi bogowie, w pewnym momencie nosił czerń i próbował opowiadać o tym, że Ned związał Cię amortencją i zamordował w drodze do USA i jest złodziejem. Z rozbawieniem chwaliłem się talią kart, którą dostałem od Ciebie w jego otoczeniu. Szybko porzucił tę głupią szaradę, stary idiota. Karty są świetne i rzeczywiście ten Diabeł wygląda jak starszy Jonny. Widzisz, nie uciekniesz od nas nawet na innym kontynencie.
Brakuje mi Ciebie i Twojego zdroworozsądkowego podejścia. Pracuje się ciężej, nie ma do kogo się odezwać. Tęsknię za czasami szkoły, gdy po prostu spotykaliśmy się w Łazience Prefektów i rządziliśmy szkołą. Wiem, że to już nie wróci, ale wierzę, że jeszcze nie jeden czar rzucimy wspólnie. I planuję Cię odwiedzić, gdy tylko dostanę dłuższy urlop, przyjechać z całą wyprawką po małych Longbottomach.
Twój,