• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
[15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot

[15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
14.06.2024, 19:53  ✶  
- Jaki jest mój cel?- Zdziwił się nieco, ponieważ nie spodziewał takiego pytania. Jaki był jego cel? Ale że w życiu? Nie, nie o to chodziło tej biednej dziewczynie. Jednak zawsze można trochę poudawać, żeby rozładować atmosferę, prawda? No dobrze, opowie więc.
- Nie mam jeszcze wyznaczonego celu. Na pewno chciałbym się dokształcać w dziedzinie historii, ale to będę robił przez całe życie. To moje hobby i moja praca, panno.. ?- Zawiesił na chwilę głos, mając nadzieję, że rozmówczyni mu się przedstawi.- Ja się nazywam Isaac Bagshot, bardzo mi miło.- Uśmiechnął się i wyciągnął z kieszeni paczkę papierosów.
- Może papierosa?- Zaproponował, i sam oczywiście zapalił. Zaciągnął się dymem i odetchnął głęboko - uwielbiał spacery dla zdrowotności! Od razu zrobiło mu się jakoś lepiej.
- Ale wracając do pytania - celu jako takiego to chyba nie mam. Może dobrze by było założyć w końcu rodzinę? Dzieci są solą ziemi, prawda?- Uniósł ku górze jedną brew w delikatnym rozbawieniu.
- A jeśli chodzi o zaczepianie nieznajomych, to tutaj jest to bardzo popularne. Uśmiechnąć się, powiedzieć dzień dobry, zagadać...- Wyjaśnił. W końcu Brytyjczycy uwielbiali small talk!- Wiem za to, że w krajach Europy wschodniej może uchodzić to za niegrzeczne.-Przyznał. Widział niepokój oraz stres jakie ogarnęły dziewczynę, więc postanowił oswajać ją etapami.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Isaac Bagshot (770), Jagoda Brodzki (1240)

Wiadomości w tym wątku
[15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Jagoda Brodzki - 27.05.2024, 22:39
RE: [15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Isaac Bagshot - 28.05.2024, 22:34
RE: [15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Jagoda Brodzki - 29.05.2024, 21:52
RE: [15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Isaac Bagshot - 03.06.2024, 17:15
RE: [15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Jagoda Brodzki - 10.06.2024, 22:17
RE: [15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Isaac Bagshot - 14.06.2024, 19:53
RE: [15.06.1972] O ljeto, o hladovine | Jagoda Brodzki & Isaac Bagshot - przez Jagoda Brodzki - 25.06.2024, 22:46

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa