• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Anglia Inne części Anglii Manchester [15.08.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac

[15.08.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac
Dumbass bisexual
"Każdy problem ma rozwiązanie. Jeśli nie ma rozwiązania, to nie ma problemu."
sława
IV
krew
półkrwi
genetyka
widmowidz
zawód
Historyk magii, pisarz, dziennikarz
Brązowe włosy, granatowe, błyszczące oczy, kapelusz i wieczny uśmiech na twarzy! Isaac ma 186 cm wzrostu, więc na randkę przygotuj szpilki:* Pachnie dymem, bursztynem oraz wanilią.

Isaac Bagshot
20.06.2024, 20:11  ✶  
Isaac ucieszył się na widok Sebastiana i pomimo chłodnego (w jego mniemaniu) powitania, szeroko się uśmiechał. Lubił duchownego i uważał, że to bardzo poczciwy człowiek. Dzielił się wiedzą, pomagał odnaleźć Owena w Windermere i nie wypominał mu jego małego oszustwa. Może i był nieco sztywny i wyglądał na kogoś, kto niekoniecznie zna się na żartach, ale dzięki temu Bagshot powstrzymał się przed sprezentowaniem mu świeczki w kształcie męskiego przyrodzenia podczas tegorocznego Lammas. Nie planował również tego spotkania, ale nie był zmartwiony faktem, że właśnie miało ono miejsce!
- Cześć Sebastian, miło Cię widzieć w Manchesterze.- Uśmiechał się i mimo że miał dla niego watę, nie powstrzymał go przed kupnem kolejnej. Najwyżej będzie miał dwie.
- Ta też jest dla Ciebie. Mogę potrzymać Ci torbę.- Powiedział, kiedy odeszli kawałek. Chciał podać  mu watę którą dla niego kupił i przytrzymać czarną torbę, żeby wygodniej mu się jadło. Isaac wyglądał na bardzo z siebie zadowolonego. Wypuścił powietrze nosem, kiedy duchowny pochwalił jego koszulę.
- Podoba Ci się? Skończyłem czytać Proroka i zabrałem się za Czarownice. Wiesz, że w tym sezonie wzory i kolory są modne?- Zaczął tłumaczyć i skierował swoją watę cukrową w stronę mostu, jakby chciał wskazać kierunek.- Idziemy tam? W każdym razie, polubiłem rubryki związane z modą i jakoś tak pomyślałem, że fajnie będzie coś zmienić w swojej garderobie.- Wyjaśnił, zerkając na rozmówcę.- Przyszedłem pospacerować, kiedyś tata mnie tutaj zabierał. I nie prowadzę na razie żadnych badań. Zrezygnowałem z pisania książki. Szukam innego tematu, ale coś wena mnie opuściła. Na razie pisze trochę dla Proroka i Czarownicy.- Na tegorocznym Lammas, Bagshot w bardzo pozytywny sposób opisał stoisko należące do kowenu. Inne stoiska również dostały najwyże noty, podobnie jak występy które miały miejsce podczas święta. Nie wspomniał również o chujoświeczkach.- A ty co tutaj robisz? Zlecenie? Byłeś wcześniej w tym parku? Jeśli nie, to pokaże Ci fajne miejsce obok rzeki. Są tam kamienie które wystają z wody i po których można chodzić.- Isaac najwyraźniej zakładał, że pospacerują trochę po okolicy. Nie brał pod uwagę, że po krótkiej wymianie zdań powiedzą sobie "do widzenia".
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Isaac Bagshot (2900), Sebastian Macmillan (3341)

Wiadomości w tym wątku
[15.08.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 11.05.2024, 17:50
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 19.05.2024, 01:40
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 20.06.2024, 20:11
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 21.06.2024, 19:05
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 22.06.2024, 20:26
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 29.06.2024, 01:51
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 01.07.2024, 19:38
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 05.07.2024, 21:05
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 12.07.2024, 00:14
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 16.07.2024, 00:23
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 23.07.2024, 17:26
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 27.07.2024, 02:39
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Isaac Bagshot - 11.09.2024, 23:13
RE: [??.??.1972] Alexandra Park "I to wszystko psu na budę bez miłości” Sebastian & Isaac - przez Sebastian Macmillan - 12.09.2024, 19:06

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa