Bo trochę nie ogarnąłem, przy zmianie przewag i zawad i muszę nieco poprawić w KP.
Dlatego prosiłbym o kilka zmian:
1. W edukacji proszę o zmianę z:
na:
2. W doświadczenie proszę o zmianę z:
na:
3. Miejsce pracy proszę o zmianę z:
na
4. No i cechy szczególne, hehe, proszę o zmianę:
Na:
Dlaczego? Bo jestem debilem i zapomniałem, że wpisałem mu 175 centrymetrów i wszędzie grałem, że ma ponad 190.![[Obrazek: 812319264521584689.webp?size=240&quality=lossless]](https://cdn.discordapp.com/emojis/812319264521584689.webp?size=240&quality=lossless)
Dlatego prosiłbym o kilka zmian:
1. W edukacji proszę o zmianę z:
Kod:
Edukacja: Hogwart, Huffelpuff - od samego początku poczuł smykałkę do zaklęć translokacyjnych, którą rozwijał z każdym rokiem - co zaowocowało szybkim opanowaniem teleportacji. Nie odczuwał nigdy pociągu do transmutacji, ale za to lubił też eliksiry w których był całkiem niezły i wszelkie inne zajęcia gdzie mógł używać różdżki.Kod:
Edukacja: Hogwart, Huffelpuff - od samego początku poczuł smykałkę do zaklęć translokacyjnych oraz wszystkiego co związanego z klątwami, które traktował jak swoiste łamigłówki. Wraz z klątwami zainteresował się runami, w które dość szybko wsiąknął. Za to nie odczuwał nigdy pociągu do transmutacji, ale za to lubił też eliksiry w których był całkiem niezły i wszelkie inne zajęcia gdzie mógł używać różdżki.2. W doświadczenie proszę o zmianę z:
Kod:
Doświadczenie: Przez krótki czas pracował w sklepie z magicznymi mechanizmami na Pokątnej, porzucił te pracę aby pomóc swojej siostrze Norze prowadzić jej klubokawiarnię oraz pracować nad czymś własnym. Jako swoistą ambicję i cel obrał sobie stworzenie sposobu na wynalezienie sposobu pozwalającego jego rodzinie i członkom zakonu na ewakuacje w razie zagrożenia.Kod:
Doświadczenie: Przez krótki czas pracował w sklepie z magicznymi mechanizmami na Pokątnej, porzucił jednak te pracę aby móc podróżować w doskonaleniu swego fachu w łamaniu czy nakładaniu klątw - wówczas to nawiązał współpracę z Cathalem Shafiq. Po powrocie na Wyspy zamieszkał ze swoją siostrą prowadzić jej Klubokawiarnię Nory i okazjonalnie świadczyć swe usługi łamacza klątw. Jako swoistą ambicję i cel obrał sobie stworzenie sposobu na wynalezienie sposobu pozwalającego jego rodzinie i członkom zakonu na ewakuacje w razie zagrożenia.3. Miejsce pracy proszę o zmianę z:
Kod:
Aktualne miejsce pracy: Nora Nory na PokątnejKod:
Aktualne miejsce pracy: Nora Nory na Pokątnej / Łamacz klątw do wynajęcia4. No i cechy szczególne, hehe, proszę o zmianę:
Kod:
Cechy szczególne: Jest dość wysokim, mierzącym 175 centymetrów męczyną z czarnymi włosami i brakiem jakichś charakterystycznych cech wyglądu.Kod:
Cechy szczególne: Jest dość wysokim, mierzącym 195 centymetrów męczyną z czarnymi włosami i brakiem jakichś charakterystycznych cech wyglądu.Dlaczego? Bo jestem debilem i zapomniałem, że wpisałem mu 175 centrymetrów i wszędzie grałem, że ma ponad 190.
adnotacja moderatora
Wprowadzone
@Thomas Figg
@Thomas Figg