• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 … 4 5 6 7 8 Dalej »
Zeneida U. Moody

Zeneida U. Moody
Furia
you and i
both know
this ends in blood
krew
genetyka
zawód
Ciemny kolor włosów. Miodowe tęczówki przyćmione są czarną zasłoną, sygnalizującą dla wprawionego obserwatora genetyczną chorobę — harpie skrzydło. Pachnie mentolowymi papierosami i żywicą. Ma twardy, żołnierski krok, smukłą sylwetkę skrywa pod luźnymi ubraniami. Roztacza dookoła siebie chaos zamknięty w zmarszczonych z dezaprobatą brwiach i 170 centymetrach wzrostu.

Ida Moody
20.10.2022, 21:35  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2023, 09:11 przez Ida Moody.)  

the eyes of a soldier

[Obrazek: 18bf779f481189345117875d44c8538e.jpg]

she was just like the moon
so lonely, so full of imperfections
but just like the moon
she shined in times of darkness

poznajmy się bliżej

W lustrze Ain Eingarp widzę siebie i Alastora jako spełnionych i szanowanych aurorów. Bogin przyjmuje przy mnie formę zmasakrowanych czarnomagicznymi zaklęciami zwłok Alastora. Amortencja pachnie mi pastą do butów, wodą kolońską z drzewa sandałowego. Moje ulubione zaklęcie to Expecto Patronum. Mój patronus przyjmuje formę żaby. Wróżbiarstwo to dla mnie niezgłębione arkana znajomej siły przepowiedni. Czarna magia? Powinna być tępiona i zwalczana ponad wszystko. Za swoje największe osiągnięcie uważam swoją wytrwałość. Stoję po stronie tego, co należy czynić dla dobra i bezpieczeństwa. Moje serce należy do tych, które niełatwo ujarzmić, ale na wieczność posiąść.

give me a bitter glory.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Zeneida U. Moody - przez Albus Dumbledore - 18.10.2022, 21:05
RE: Zeneida W. Moody (ft. Gigi Hadid) - przez Albus Dumbledore - 20.10.2022, 21:35
RE: Zeneida W. Moody (ft. Gigi Hadid) - przez Albus Dumbledore - 20.10.2022, 21:35
RE: Zeneida W. Moody (ft. Gigi Hadid) - przez Ida Moody - 20.10.2022, 21:35
RE: Zeneida W. Moody (ft. Gigi Hadid) - przez Ida Moody - 12.11.2022, 14:59
RE: Zeneida W. Moody - przez Ida Moody - 12.11.2022, 15:00
RE: Zeneida W. Moody (ft. Gigi Hadid) - przez Ida Moody - 12.11.2022, 15:02

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa