08.01.2023, 21:56 ✶
—10/04/1972—
na szybko nakreślona notatka znalazła się na biurku Brenny niecałą godzinę po wysłaniu oryginalnej wiadomości
Hej,
Cóż, jest to jakieś wyjście z sytuacji. Mogę spróbować z nią o tym porozmawiać. Postaram się ominąć ten fragment, gdzie Salem Cię zdominował w ciągu jednej rozmowy, a potem grzebaliśmy we wspomnieniach z balu. Mam wrażenie, że perspektywa rozmowy z ojcem Mabel wystarczająco nią... wstrząśnie.
PS. Nie mam zwyczaju mieć z ludźmi "spięć", a jeśli już do takowych doszło, to zapewne zostały wyjaśnione w ciągu 72 godzin. Może faktycznie ktoś mnie prześladował... Nie jest to pocieszająca wizja. Jak mogliśmy tego nie zauważyć?
Cóż, jest to jakieś wyjście z sytuacji. Mogę spróbować z nią o tym porozmawiać. Postaram się ominąć ten fragment, gdzie Salem Cię zdominował w ciągu jednej rozmowy, a potem grzebaliśmy we wspomnieniach z balu. Mam wrażenie, że perspektywa rozmowy z ojcem Mabel wystarczająco nią... wstrząśnie.
Do zobaczenia na kolacji,
Twój brat Erik
PS. Nie mam zwyczaju mieć z ludźmi "spięć", a jeśli już do takowych doszło, to zapewne zostały wyjaśnione w ciągu 72 godzin. Może faktycznie ktoś mnie prześladował... Nie jest to pocieszająca wizja. Jak mogliśmy tego nie zauważyć?
odpowiedź na wiadomość
the he-wolf of godric's hollow
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞
❝On some nights, the moon thinks about ramming into Earth,
slamming into civilization like some kind of intergalactic wrecking ball.
On other nights, it's pretty content just to make werewolves.❞