08.07.2024, 16:39 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2024, 16:40 przez Anthony Shafiq.)
—20/08/72—
Little Hangleton, 20.08.72
Drogi Somnia,
wspaniałomyślnie wybaczam, nie wiem czemu zakładałeś kiedykolwiek, że spaliłbym słowa od Ciebie, bez Twojej jednoznacznej prośby, z resztą oboje wiemy, że słowa, które nigdy nie powinny się pojawić na papierze na nim się nie pojawią.
Przypomnij mi czemu nie prowadzimy tej konwersacji twarzą w twarz?
Muszę przyznać, że masz moje zainteresowanie. W ubiegłym miesiącu miałem okazję bawić się w podobny sposób i jest to coś, co rzeczywiście i Tobie mogłoby poprawić humor. Drakonid to brzmi rzeczywiście bardzo intrygująco. Powiedz mi, lecz proszę wyzbyty wszelkiej oceny mojej osoby, czy sposób z którego skorzystasz ma możliwość pozłocić Twoje skronie łuską? Pytam stricte z naukowej ciekawości. Nie wysyłaj mi fotografii, chcę mieć niespodziankę. Chodzi Ci też jakaś agenda? Hindus... mógłbyś być moim kontrahentem. Z uprzejmości postaram się do Ciebie nie mówić w hindi.
Jak minął Ci dzień? Żałuję, że nie mogę przesłać Ci tego, co czytam, serce rozlewa mi się bez żadnej kontroli wzdłuż marmurów atrium. Chyba pójdę grać, czekając na Twoją odpowiedź, licząc że nie przyjdzie jutro.
przez wieczność wypatrujący słów od Ciebie
Salus
Salus