11.07.2024, 22:06 ✶
Zajęty był studiowaniem twarzy chłopaka, jego mimiki i spojrzenia. Ten zdawał się nie jak reagować na jego słowa a on tylko chciał się stąd wydostać! Nie rozumiał też paniki jaka go otulała w tym momencie. Przełknął głośno ślinę. Dalej dźgał chłopaka różdżką w brzuch by ten się ruszył. Jednak ku jego nieszczęściu usłyszał też jakiś szept a raczej szepty. Rozejrzał się w panice dookoła po czym kucnął zakrywając uszy, - Kurwa kurwa kurwa, ja tylko chcę stąd wyjść! - Zaklął pod nosem zaś rękawy szaty zsunęły się po jego ramionach. Na jednej z dłoni ukazując raczej nieprzyjemną bliznę po zabawach jego kolegów ze szkoły. "Mudblood" W czarodziejskim świecie słowo, które nie było mile widziane jednak często używane w pewnych kręgach. Złowrogi szelest sprawił, że ten aż się zadrżał wplątując palce w swoje blond włosy. Różdżka z cichym tapnięciem upadła na trawę.
Nie chciał listków, trawki, roślinek czy niczego innego. Nie miał też zamiaru nic zabierać Neilowi. Zwyczajnie chciał stąd wyjść nim panika sprawi, że straci kontrolę. - P-proszę zabierz mnie stąd. - Wymamrotał łamiącym się głosem. Oczywiście, że nie miał pojęcia co siedziało w głowie chłopaka, czy nawet tego, że jest Wilkołakiem, bo niby skąd miał to wszystko wiedzieć. -Nic nie chcę.. Po prostu mnie stąd wyprowadź...
Nie chciał listków, trawki, roślinek czy niczego innego. Nie miał też zamiaru nic zabierać Neilowi. Zwyczajnie chciał stąd wyjść nim panika sprawi, że straci kontrolę. - P-proszę zabierz mnie stąd. - Wymamrotał łamiącym się głosem. Oczywiście, że nie miał pojęcia co siedziało w głowie chłopaka, czy nawet tego, że jest Wilkołakiem, bo niby skąd miał to wszystko wiedzieć. -Nic nie chcę.. Po prostu mnie stąd wyprowadź...