Scena
Poprzednie widowisko zakończyło się, a wolontariusze rozpoczęli kolejny etap sprzątania. Tym razem jednak nie wynosili na nią nowych rekwizytów, a prowadzący nie zjawił się na deskach, aby zapowiedzieć kolejny występ. Powód tego był prosty - na kiermaszu wystąpić miała już tylko jedna osoba, znana i lubiana piosenkarka, która przyciągała tutaj coraz większe tłumy. Czarodzieje informowali się wzajemnie, że w Londynie z okazji Lammas wystąpi tutaj sama Eloise i cóż... jej sława musiała być ogromna, bo tłum, zamiast rozrzedzać się wraz z końcem dnia, coraz mocniej gęstniał.
To będzie bardzo, bardzo głośny wieczór!
Występ szykował się powoli w porównaniu do poprzednich. Oprócz rozstawiania rekwizytów rzucano na scenę jakieś dodatkowe zaklęcia. Całości towarzyszył wydobywający się z rozstawionych głośników dźwięk muzyki - wędrowanie pomiędzy stoiskami umilały wam znane i lubiane, czarodziejskie hity. Również te minionych dekad.
Dziękuję wam wszystkim za aktywny udział w występach i poprowadzenie ich. Nie zapomnijcie zgłosić faktu organizacji i uczestnictwa przy odbieraniu odznaki za Lammas.
Jako mistrz gry nie będę już prowadziła żadnych występów, za kilka dni pojawi się tutaj mój post wprowadzający na scenę śpiewającą Eloise, postaram się również umieścić niedługo opis tej piosenkarki w dziale postaci mniejszej wagi.
Temat pozostanie otwarty do końca lata, a moje interakcje ograniczą się do sporadycznego stukania łokciami pod widownią, zagadywania was pomiędzy straganami i porywania samotnych osób do tańca przez fanów piosenkarki. Jeżeli ktoś pragnie jakiejś specjalnej interakcji i nie chce liczyć na to, że go wybiorę - dajcie mi znać.
Jako mistrz gry nie będę już prowadziła żadnych występów, za kilka dni pojawi się tutaj mój post wprowadzający na scenę śpiewającą Eloise, postaram się również umieścić niedługo opis tej piosenkarki w dziale postaci mniejszej wagi.Temat pozostanie otwarty do końca lata, a moje interakcje ograniczą się do sporadycznego stukania łokciami pod widownią, zagadywania was pomiędzy straganami i porywania samotnych osób do tańca przez fanów piosenkarki. Jeżeli ktoś pragnie jakiejś specjalnej interakcji i nie chce liczyć na to, że go wybiorę - dajcie mi znać.