Dzień dobry,
Wydarzyła się dziwna sytuacja na Podziemnych Ścieżkach. Przychodzę, a tam Brenna zamknięte. Ukradli nam drzwi i moglibyśmy to zgłosić do brygady, ale niestety nie tym razem.
Przechodząc jednak do sedna tematu chciałbym przedstawić swoją kandydaturę do tego, aby ów "Znajomość półświatka" na poziomie II osiągnąć.
Argumenty za:
- prześladuje mnie Harper Moody, a ja dalej chciałbym stawiać bierny opór jej działaniom, podczas rozwiązywania krzyżówek w tym jakże wspaniałym miejscu,
- znam kilka innych osób, które posiadają taką przewagę i na pewno mogliby by mnie za rączkę zaprowadzić i pokazać to i owo,
- od jakiegoś już czasu kręcę się po tych regionach,
- prowadzę lokal usługowo-przestępczo-gastronomiczny w tej jakże prosperującej dzielnicy.
Argumenty przeciw:
- brak albo takie same jak te powyżej
Zawada:
Zawada jest taka sama, która została usunięta w momencie zmiany mechaniki teleportacji.
Wydarzyła się dziwna sytuacja na Podziemnych Ścieżkach. Przychodzę, a tam Brenna zamknięte. Ukradli nam drzwi i moglibyśmy to zgłosić do brygady, ale niestety nie tym razem.
Przechodząc jednak do sedna tematu chciałbym przedstawić swoją kandydaturę do tego, aby ów "Znajomość półświatka" na poziomie II osiągnąć.
Argumenty za:
- prześladuje mnie Harper Moody, a ja dalej chciałbym stawiać bierny opór jej działaniom, podczas rozwiązywania krzyżówek w tym jakże wspaniałym miejscu,
- znam kilka innych osób, które posiadają taką przewagę i na pewno mogliby by mnie za rączkę zaprowadzić i pokazać to i owo,
- od jakiegoś już czasu kręcę się po tych regionach,
- prowadzę lokal usługowo-przestępczo-gastronomiczny w tej jakże prosperującej dzielnicy.
Argumenty przeciw:
- brak albo takie same jak te powyżej
Kod:
[b]Znajomość półświatka (II):[/b] Mówi się, że człowiek powinien zmieniać pracę co kilka lat, ponieważ przestaje się rozwijać. Tak też było w przypadku Stanley'a, który trafił do całkowicie nowego dla siebie środowiska. Początki były trudne ale z biegiem czasu i pomocy wspólników, nauczył się tego i owego o tym jakże wspaniałym świecie, który do tej pory mógł podziwiać jedynie z drugiej strony barykady. Z biegiem czasu zorientował się jednak jak to działa i z kim, co można załatwić.Kod:
[b]Bezsenność (II):[/b] Problemy z rozliczeniem przeszłości mogą objawić się w różne sposoby. Połączenie samotnego dzieciństwa i późniejszych problemów stworzyło reakcję łańcuchową, która oddziałowuje w dużym stopniu na życie Stanleya. Nieprzespane noce czy pobudki w środki nocy są męczące i dają się we znaki. Na całe szczęście istnieją na to różne remedia - i to z dziedziny, której tak bardzo nie szanujeZawada jest taka sama, która została usunięta w momencie zmiany mechaniki teleportacji.
adnotacja moderatora
Hejka, już możesz wejść, buziaki~ @Stanley Andrew Borgin