Ja znajomości półświatka nie mam (planowałam wziąć to w rozliczeniu kwartalnym - cały okres odgrywam to jak Edge powoli odnawia kontakty z ludźmi ze Ścieżek, wraca do roli „Crowa” i ugrałam to, że ludzie go tam jednak pamiętają. Dodatkowo - to on projektował Fontannie te korytarze i wszystko jej wyliczał, wielokrotnie wspominałam w postach, że zna je jak własną kieszeń - nieposiadanie tej przewagi to teraz kinda kaleczenie logiki.
Proszę więc o dodanie do karty (w związku ze zmianą mechaniki):
Odkryj wiadomość pozafabularną
Proszę więc o dodanie do karty (w związku ze zmianą mechaniki):
Kod:
Znajomość półświatka II: Był częścią przestępczego półświatka już jako nastolatek. Przyjął wtedy pseudonim Crow i to pod nim znają go osoby kojarzące go ze Ścieżek. Brał udział w we wszystkich potyczkach na Ścieżkach po stronie Fontaine i był jej kochankiem od 1955 do 1969 roku. Projektował dla niej nowe sieci korytarzy. Jego imię nie zostało zapomniane i wzbudza respekt.Kod:
Uzależnienie I: Pali papierosy nałogowo, odkąd pamięta. Codziennie rano budzi się potwornie kaszląc, często spluwa śliną.Kod:
Pośmiewisko I: Jako dziecko i nastolatek cierpiał na wybiórczy mutyzm, później się jąkał. Dzisiaj jąkanie i milczenie są u niego rzadsze, ale wciąż się zdarzają. Kiedy ktoś mu to wytyka, próbuje z tego nawet przyjacielsko zażartować, Flynn od razu się obraża albo przechodzi do ataku.Przy okazji:
- mam w tworzeniu mechanizmów literówkę jakby ci się chciało poprawić,
- wpisałam, że Edge nie widzi „niektórych” kolorów, ale od dnia 0 odgrywam daltonizm monochromatyczny, nie wiem, skąd mi się to „niektórych” wzięło, czy można to wywalić?
Jak nie to zgłoszę w tym drugim temacie.
- mam w tworzeniu mechanizmów literówkę jakby ci się chciało poprawić,
- wpisałam, że Edge nie widzi „niektórych” kolorów, ale od dnia 0 odgrywam daltonizm monochromatyczny, nie wiem, skąd mi się to „niektórych” wzięło, czy można to wywalić?
Jak nie to zgłoszę w tym drugim temacie.
adnotacja moderatora
Wprowadzone (te inne rzeczy też)!
@The Edge
@The Edge Oh darling, it's so sweet
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.
you think you know how crazy I am.
My mind is a hall of mirrors.