16.09.2024, 13:44 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.10.2024, 19:39 przez Victoria Lestrange.)
Zadanie: klik
Wykonanie:
+ byłam świadkiem oskubanego feniksa z zadania Laurenta 02.08.1972 oraz pomagałam Stanleyowi z jego zadaniem też 02.08.1972 tylko trochę później
+ bonus, tylko nie mam bladego pojęcia jak to kurna podlinkować... Ale to wymiana listów pomiędzy Victorią i Saurielem (a także Saurielem i Stanleyem) o czarnych zębach Stanleya po tym, jak wypalił coś od Thorana, chcę podrzucić całość, żeby było widać kontekst...:
- tu zaczynają się sowy od Stanleya do Sauriela i są też przeplatane sowami od Victorii do Sauriela
- tu zaczynają się sowy od Sauriela do Stanleya
- tu zaczynają się sowy od Sauriela do Victorii, a potem są anonimy z Barda (ale to są wyklejanki od Stanleya....)
- tu i tu są dwa listy Victorii do Stanleya o sprawie (umawiali się, żeby móc zrobić dla niego tę pastę)
- tu i tu są dwie odpowiedzi Stanleya na powyższe
Wykonanie:
- noc 06/07.08.1972 – Victoria miała już serdecznie dość tych wszystkich hałasów, jakie dobiegały z mieszkania obok. Dowiedziała się wcześniej, że należy do niejakiego Thorana Yaxleya, jednak nigdy nie mogła go spotkać, interwencja u właściciela tamtej kamienicy też nic nie dała. Po tym, gdy dowiedziała się, jakich szkód i cierpień narobił w New Forest, zdenerwowana do granic, postanowiła więc wziąć sprawę we własne ręce. Razem z Brenną włamały się do mieszkania obok, dowiadując się, że… chyba jednak nikt tam nie mieszka. Po tym wydarzeniu w jej własnym mieszkaniu zauważyły coś dziwnego: podejrzaną kratkę wentylacyjną i dziwne dźwięki z niej dobiegające. Okazało się, że miała w domu poltergeista.
- 07.08.1972 – w środku nocy napisała do swojego przyjaciela – marynarza Dægberhta, który przy okazji zajmuje się też egzorcyzmowaniem duchów. Flint stawił się na prośbę, by przegnać złośliwą istotę (duch został wyegzorcyzmowany; sesja trwa, ale jest już dawno sesją pełną).
- List do Geraldine - na temat Thorana
- List do Geraldine 2 - na temat Thorana
- List do Astarotha - na temat Thorana
- List do Sauriela - na temat uciążliwego sąsiada
- List do Laurenta - na temat uciążliwego sąsiada i Thorana
- List do Sauriela 2 - na temat uciążliwego sąsiada
+ byłam świadkiem oskubanego feniksa z zadania Laurenta 02.08.1972 oraz pomagałam Stanleyowi z jego zadaniem też 02.08.1972 tylko trochę później
+ bonus, tylko nie mam bladego pojęcia jak to kurna podlinkować... Ale to wymiana listów pomiędzy Victorią i Saurielem (a także Saurielem i Stanleyem) o czarnych zębach Stanleya po tym, jak wypalił coś od Thorana, chcę podrzucić całość, żeby było widać kontekst...:
- tu zaczynają się sowy od Stanleya do Sauriela i są też przeplatane sowami od Victorii do Sauriela
- tu zaczynają się sowy od Sauriela do Stanleya
- tu zaczynają się sowy od Sauriela do Victorii, a potem są anonimy z Barda (ale to są wyklejanki od Stanleya....)
- tu i tu są dwa listy Victorii do Stanleya o sprawie (umawiali się, żeby móc zrobić dla niego tę pastę)
- tu i tu są dwie odpowiedzi Stanleya na powyższe