Hejka, proszę, wyciągnijcie mn...........
Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: Tu jestem rekrutowany do ZF, siemano
Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje
Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie wiem?? Musze jeszcze jedną rozgrywke napisać dla ZF?
Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie
Link do pełnej sesji napisanej po powrocie: Tu jestem rekrutowany do ZF, siemano
Jaki kolor grupy powinien zostać przywrócony: Czarodzieje
Czy nadać uprawnienia dostępu do Strażnicy: nie wiem?? Musze jeszcze jedną rozgrywke napisać dla ZF?
Czy nadać uprawnienia dostępu do Kromlechu: nie
adnotacja moderatora
Miło widzieć cię kolorowego.
Brakuje ci nowych pól w profilu: zamieszkanie i cechy szczególne, wypełnij je i wrzuć tutaj, żebym mogła poprawić twoją kartę. Dodatkowo posiadasz dwie nieistniejące już przewagi: teleportacja, teleportacja łączna. Odrzuć je w tym samym poście. Nie kwalifikuję cię do rozliczenia wiosny, ponieważ i tak kończy nam się obecny okres fabularny. @Julien Fitzpatrick
Brakuje ci nowych pól w profilu: zamieszkanie i cechy szczególne, wypełnij je i wrzuć tutaj, żebym mogła poprawić twoją kartę. Dodatkowo posiadasz dwie nieistniejące już przewagi: teleportacja, teleportacja łączna. Odrzuć je w tym samym poście. Nie kwalifikuję cię do rozliczenia wiosny, ponieważ i tak kończy nam się obecny okres fabularny. @Julien Fitzpatrick I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you