16.01.2023, 23:50 ✶
1. W tym duecie powinnaś udać się na Beltane, czyli już bezpośrednio na sabat ogłoszony w wątku Ogniska, wino i wianki. Jeżeli chcesz wziąć udział w sesji przygotowawczej Cisza przed burzą, to zgłoś się w wątku. Ta sesja przygotowawcza nie jest obowiązkowa - jeżeli nie chcesz brać w niej udziału, to wystarczy, że nadrobisz to, co zostało napisane przez innych pracowników Departamentu. Jeżeli chcesz rozegrać jakieś dodatkowe sesje ze swoim partnerem z Brygady (na przykład pierwsza rozmowa po tym, jak zostaliście przydzieleni do takiej pary), to możecie to zrobić i zgłosić to w temacie, będzie to dodatkowo punktowane. W rzeczywistości jedynym wymaganiem, jakie przed tobą postawiłam jest to, że musisz wybrać pomiędzy:
a) Victoria udała się na sabat i patrolowała okolicę.
b) Victoria odmówiła udziału w sabacie (list do mg).
c) Victoria nie odmówiła, ale nie poszła na sabat.
Dwie ostatnie opcje będą wiązały się ze stosowną reakcją mistrza gry.
2. W ogniu widzieli koniec i Szukający wiatru w polu dzieją się w tym samym momencie - późnym wieczorem w dniu Beltane. Jeżeli bierzesz udział w jednej z tych sesji, to nie możesz w drugiej (bo się po prostu nie rozdwoisz.)
3. Tak, zgłaszaj to w wątku, bo ja to wtedy przeczytam i dostaniesz za ciekawe pomysły dodatkowe pd i/lub wyróżnienia.
Cisza przed burzą dotyczy okresu do 1 maja przed oficjalnym rozpoczęciem Beltane.
a) Victoria udała się na sabat i patrolowała okolicę.
b) Victoria odmówiła udziału w sabacie (list do mg).
c) Victoria nie odmówiła, ale nie poszła na sabat.
Dwie ostatnie opcje będą wiązały się ze stosowną reakcją mistrza gry.
2. W ogniu widzieli koniec i Szukający wiatru w polu dzieją się w tym samym momencie - późnym wieczorem w dniu Beltane. Jeżeli bierzesz udział w jednej z tych sesji, to nie możesz w drugiej (bo się po prostu nie rozdwoisz.)
3. Tak, zgłaszaj to w wątku, bo ja to wtedy przeczytam i dostaniesz za ciekawe pomysły dodatkowe pd i/lub wyróżnienia.
Cisza przed burzą dotyczy okresu do 1 maja przed oficjalnym rozpoczęciem Beltane.